Möckelsnäs Herrgård

idyl og traditioner

Möckelsnäs Herrgård, Älmhult
I hjertet af Småland, smukt omgivet af de tre naturreservater Kronan, Taxås og Höö, finder I Möckelsnäs Herrgård, et historisk sted til inspiration og afslapning. På alle tider af året vil et besøg på Möckelsnäs Herrgård være en uforglemmelig oplevelse, hvor hotellets personale vil gøre deres bedste for at imødekomme jeres ønsker.

Bag den historiske facade er der lyse og luftige hotelværelser, og fra restauranten ser I ud over Möckeln-søen, mens køkkenet tilbyder en kulinarisk spændende variation af økologiske og lokalt producerede ingredienser.

Fra 682 kr.
Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Hotel med historie på væggene

Möckelsnäs Herrgård har en lang historie, der går tilbage til i hvert fald Gustav Vasas tid og muligvis endnu længere. I 2008 overtog Marina og Edwin Beunders-Geurts Möckelsnäs Herrgård for at fortsætte historien. 

Möckelsnäs Herrgård har 46 værelser med ca. 100 senge. 39 dobbeltværelser, 4 familieværelser og 3 lidt større superior-værelser beliggende i hovedbygningen med udsigt over søen og badeværelse med både bad og douche. Værelserne er komfortabelt og smagfuldt indrettt, der er gratis WiFi og et stort antal nationale og internationale tv-kanaler.

Vejen ud til Möckelsnäs Herrgård er magisk og er rejsen værd - og måske skærper den friske luft appetitten? På vej ud på terrassen passerer I hotellets bar med et stort udvalg af vin. Den faste menu er baseret på det klassiske køkken og indeholder et velkomponeret udvalg af forretter, hovedretter og desserter, og der er altid et vegetarisk alternativ.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Sverige - skab din egen historie

Få et tilbud