Skytteholm Hotell på Ekerö

Med udsigt til Mälaren 

Skytteholm Hotell, Ekerö 

Skytteholm Hotell ligger ved bredden af ​​søen Mälaren på den smukke Ekerö. Kun ca. en halv time fra Stockholms storbypuls finder I hotellet mellem hestefolde og Mälarö Golfklubs smukke golfbane. På Skytteholm serveres det bedste fra svenske traditioner i en opgraderet version, med et personligt præg og altid med finesse. Der fokuseres på traditionelle svenske retter og bagværk, på svensk natur og på alt, hvad årstidernes skiften har at byde på.

For de, der ønsker at træne, er der gode løbestier, og når det bliver mørkt, findes et motionscenter med de fleste maskiner, vægte og et yogarum. Ved siden af ​​gymnastiksalen er en dame- og herresauna, og udenfor inviterer de store græsplæner til forskellige havespil. Da hotellet er nabo til Mälarö GK, tilbyder man også mulighed for spil på 6-hullers golfbane. Golfkøller og bolde kan lånes. Er I mere til friluftsliv og frisk luft, kan I låne gummistøvler, regnfrakker, svampekurve og fiskestænger og tage ud i naturen. 

Fra 682 kr.
Pris pr. person pr, nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

 

 

Vågn op til fuglekvidder

Sov godt og vågn op til fuglekvidder og bløde bølgeskvulp ​​fra Mälaren. Skytteholm har 71 værelser, som er delt mellem Skyttegården, Herrgården og de smukke fløje. Mellem Skyttegården og Herrgården er der en ca. 300 meter lang, belyst gangbro. Alle hotelværelser blev renoveret i 2014 og har gennemtænkte detaljer såsom Klippan tæpper og sæber fra Lilla Bruket.

I Skyttegården ligger de 58 standardværelser. Alle værelser er dobbeltværelser, og 54 af dem har to enkeltsenge. De 13 superior-værelser er lidt mere eksklusive og ligger i de to palæfløje. Mange af dem har udsigt over Mälaren, og alle er udstyret med wifi, tv, elkedel, strygejern, brusebad og toilet.

På Skytteholm serveres det bedste fra Sverige og svenske traditioner i en opgraderet version, med et personligt præg og altid med finesse. Vi fokuserer på traditionelle svenske retter, bagværk og delikatesser og på de råvarer, som svensk natur byder på afhængigt af årstiden. Vi serverer klassisk hjemmelavet mad med nye spændende smagskombinationer akkompagneret af friskbagt brød, bagt på mel fra Lovö præstegård, og for dee, der ønsker det, et passende glas vin eller øl.

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Sverige - skab din egen historie

Få et tilbud