Stockholm: Land- og vandtur med amfibiebus

Oplev den smukke by Stockholm om bord på en amfibiebus. Lyt til sjove og interessante historier fortalt af en liveguide ombord, og tilbring omkring 50% af turen på vandet.

Nyd en rundvisning i Stockholm til lands og til vands på en amfibisk bustur. Lær om byens historie fra en række forskellige perspektiver, og se bemærkelsesværdige vartegn som Gröna Lund, det kongelige palads og den kongelige ø Djurgården
Når alle er ombord, går du mod Det Kongelige Teater. Din guide vil give en kort introduktion om bussen, før du skifter fokus til seværdighederne. Kør ad den fashionable gade Birger Jarl, før du lander ved natklubmekkaet Stureplan. Fortsæt til Det Kongelige Bibliotek, se det olympiske stadion fra 1912, og drej ind på gaden Karlavägen for at nå frem til det smukke område Östermalm.

Pludselig bliver asfalten under dig til grus, og nu begynder det virkelig sjove, det er tid til, at bussen bliver våd. Hold fast i dine telefoner og kameraer og forbered dig på nogle sommerfugle i maven. Musikken bliver højere, og et stort vandsprøjt rammer forruden. Før du ved af det, flyder du.
Efter et par minutters sejlads på vandet hører du også historien bag Kongeøen Djurgården. Gå forbi Vasamuseet og Sveriges ældste forlystelsespark Gröna Lund.
Gør dit kamera klar til en postkortlignende udsigt over Stockholm. Forude ligger de markante facader af den gamle bydel, hvor bygningerne kan dateres tilbage til det 16. århundrede. I midten ligger den tyske kirke og Stockholms rådhus, som er et berømt symbol på Stockholm med de tre gyldne kroner monteret på toppen.
Sejl langs kysten af Södermalm, den største af de 14 øer, der udgør Stockholm. Sejl rundt på øen Skeppsholmen og få en fantastisk udsigt over Det Kongelige Slot, som er et af de største paladser i Europa. Se 1800-tallets skib Af Chapman lægge til kaj på øen Skeppsholmen, som engang var Stockholms flådestation.

Lær om kongefamilien og også hvordan Sverige blev det land, det er i dag. Hør, hvordan et af de fattigste lande i Europa bliver en blomstrende industrination med en hovedstad, der nu anses for at være Europas ækvivalent til Silicon Valley. Mærk strømmen fra Sveriges tredjestørste sø, der skubber friskt rent vand ind i Østersøen.
Længere fremme får du en fantastisk panoramaudsigt over Strandvägen, som nok er den mest eksklusive adresse i Skandinavien. Gå forbi skibet til verdens stærkeste lille pige, Pippi Langstrømpe.

Det er tid til at vende tilbage til det tørre land. Motoren brøler i et par sekunder, da kaptajnen trykker på gashåndtaget for at skubbe bussen tilbage til land. Kør mod udgangspunktet, forbi fødestedet for det verdensberømte psykologiske fænomen Stockholm syndrom.
Gå også forbi den ældste bygning i byen og den ældste park i Stockholm, som engang tilhørte kongefamilien. For at fuldføre din tur, få et billede med den syngende kaptajn.

Fra 226 kr.
pr. person

Lokation:
Strandvägen, Sweden, Skeppsholmen, Sverige, Stureplan, Södermalm, Kungliga biblioteket, Stockholms Stadion, Östermalm, Gröna Lund, AF Chapman, Karlavägen, Djurgården, Historiska museet, Gamla stan, Stockholm, Dramaten, Stockholms Slot, Stockholms Län

Varighed:
1 time(r)

Sprog:
English, Svensk

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Yderligere information

  • Klæd dig på efter vejrforholdene.
  • Bemærk, at du ikke må spise ombord.
  • Ankom til mødestedet 20 minutter før afgangstidspunktet.

Inkluderet

  • Billet til Amfibiebus
  • Tur
  • Guide

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011