Stockholm: Se byen fra vand og land på en amfibiebustur

Oplev den smukke by Stockholm om bord på en amfibiebus. Lyt til sjove og interessante historier fra en liveguide ombord, og tilbring omkring 50 % af turen på vandet.

Når alle er ombord, er der afgang imod Det Kongelige Teater. Inden dit fokus vil være på seværdighederne, vil din guide give dig en kort introduktion til bussen. Efter teatret vil du køre langs den hippe gade Birger Jarlsgatan, hvor du også vil ramme Stureplan, der er kendt for sine natklubber. Fortsæt til Det Kongelige Bibliotek, se det Olympiske stadion fra 1912, og drej ned ad gaden Karlavägen, hvor du vil ankomme til det smukke område Östermalm. Dette var engang Stockholms slumkvarter men er i dag en de mest eksklusive boligområder i landet. Kør forbi historiemuseet, og fortsæt imod den diplomatiske bydel. Her kan du finde de fleste af ambassaderne i Stockholm og smukke villaer ud mod vandet. Ankom til Djurgården, som har været et royalt område siden 1400-tallet. Se Gärdet, som engang var militært træningsområde, og som ligeledes lagde grund til de højeste bygninger i Stockholm.

Pludselig bliver asfalten under dig til grus, og nu begynder det sjove: Det er tid til at gøre bussen våd. Hold mobilerne og kameraerne tæt på kroppen, og forbered dig på at få sommerfugle i maven. Musikken bliver højere, og et stort vandplask rammer forruden. Før du ved af det, er du flydende. Efter et par minutter på vandet vil guiden give lidt ekstra information omkring, hvordan bussen fungerer. Du vil også høre historien bag den royale ø, Djurgården. Du vil passere Vasamuseet og Sveriges ældte forlystelsespark, Gröna Lund. Det er på tide at tage kameraet frem til postkortsudsigten af Stockholm. De smukke facader fra Den Gamle By ligger forude, hvor bygningerne kan dateres tilbage til det 16. århundrede. I midten er den tyske kirke og Stockholms rådhus, som er et berømt symbol på Stockholm med de tre gyldne kroner på toppen. Sejl langs kysten af Södermalm, den største af de 14 øer, der udgør Stockholm. Det var engang et arbejderområde men bliver i dag betragtet som et af de hippeste kvarterer i verden. Sejl rundt om øen Skeppsholmen, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over det kongelige palads, som er et af de største paladser i Europa. Se Af Chapman, et skib fra det 19. århundrede, som er docket på øen Skeppsholmen, der engang var Stockholms flådestation.

Lær om den kongelige familie, og om hvordan Sverige blev til det land, det er i dag. Hør, hvordan en af de fattigste lande i Europa blev en blomstrende industriel nation med en hovedstad, der nu betragtes som Europas svar på Silicon Valley. Mærk, hvordan strømmen fra Sveriges tredjestørste sø skubber frisk, rent vand ud i Østersøen. Hvis du er tørstig, kan du drikke vand her. Kaptajnen er fokuseret, når han styrer skibet under broen, der forbinder Blasieholmen og Skeppsholmen. Strømmen kan være kraftig i foråret, når isen stadig smelter. Længere fremme kan du nyde en panoramaudsigt af Strandvägen, som sandsynligvis er den mest eksklusive adresse i Skandinavien. Sejl forbi bopælen for verdens stærkeste lille pige, Pippi Langstrømpe.

Det er på tide at vende tilbage til landjorden. Motoren brøler i et par sekunder, når kaptajnen rammer gashåndtaget for at skubbe bussen tilbage til land. Bussen vipper lidt, når forhjulene rammer rampen. Herefter kører du imod startstedet, imens du kører forbi det sted, hvor det verdensberømte psykologiske fænomen, Stockholmssyndromet, blev til. Du vil også passere den ældste bygning i byen og den ældste park i Stockholm, som engang tilhørte den kongelige familie. Få et billede med den syngende kaptajn for at fuldende din tur.

Fra 216 kr.
pr. person

Lokation:
Stockholm, Stockholms Län

Varighed:
1 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Yderligere information

  • Tag tøj på, der passer til vejret
  • Bemærk, at du ikke må spise ombord.
  • Ankom til mødestedet 20 minutter før afgang.

Inkluderet

  • Billet til Ocean Bus Sightseeing
  • 1-times tur
  • Guide

Ikke inkluderet

  • Mad og drikkevarer

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011