Battlefields, Bush and Beach Safari

8 dages kør-selv-forslag til historiske slagmarker, safari og forunderlige naturscenerier

Oplev eventyret i det gamle Zululand, på en kør-selv-ferie gennem KwaZulu Natal provinsen i Sydafrika. Oplev de spændende historiske områder omkring Battlefields, kom på game drive og vilde oplevelser med det fantastiske dyreliv, og nyd varmen, stranden og vandet ved det Indiske Ocean.

Turen er vores forslag på en kør-selv-rejse med masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis skræddersy turen, så I får præcis den kør-selv-ferie, der passer til jer.

Fra 23.695 kr..
pr. person i dobbeltværelse i 7 nætter, helpension og 8 dages billeje samt sightseeingture og safari i Phinda Private Game Reserve

Rejseperiode:
2017/18

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
ca. 1.096 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

FÅ ET TILBUD

Dagsprogram

 • Dag 1: Durban - Fugitives Drift (255 km)
 • Dag 2: Battlefields
 • Dag 3: Fugitives Drift - Phinda Private Game Reserve (335 km)
 • Dag 4: Phinda Private Game Reserve
 • Dag 5: Phinda Private Game Reserve - St Lucia Wetland Park (160 km)
 • Dag 6: Mabibi og Lake Sibaya
 • Dag 7: Mabibi og Lake Sibaya
 • Dag 8: St Lucia Wetland Park  - Durban (346 km)

Durban og Fugitives Drift (255 km)

Eventyret starter i King Shaka lufthavnen i Durban. Her bliver i mødt af vores samarbejdspartner i Sydafrika, som hjælper med afhentning af jeres lejebil. I er nu klar til at begive jer ud i den smukke og tilbagelænede Kwazulu Natal provins, et område som historisk har været vidne til adskillige store krige og konflikter mellem bl.a. de britiske kolonistyrker og Zulukrigere fra de lokale stammer. I forlader kysten ved Durban og kører nordpå ind i landet, gennem landbrugsland og ind i området kendt, som The Battlefields, en rigion rig på historier om de store Zulu krige i form af museer, monumenter og klippeinskriptioner på klippevægge. Dagens mål er Fugitives Drift Lodge smukt placeret tæt ved slagmarkerne Isandlwana og Rorke´s Drift.

Overnatning: Fugitives Drift Lodge

Slagmarkerne ved Isandlwana og Rorke´s Drift

Fugitives Drift Lodge blev oprindeligt udviklet af den kendte historiker David Rattray, og er berømt for sine sightseeingture ud på de gamle slagmarker.
Idag kan i vælge mellem en morgen- eller en eftermiddagssightseeing.

Morgenturen besøger området hvor slaget om Isandlwana fandt sted i 1879. Her blev de britiske styrker på godt 1.000 soldater totalt udslettet af en traditionelt udrustet Zuluhær på over 10.000 krigere.

Eftermiddagsturen går til Rorke´s Drift, hvor den britiske garnison med kun ca 150 soldater mod alle odds forsvarede sig succesfuld mod en i antal langt større Zuluhær på over 4.000 Zulukrigere.

Overnatning: Fugitives Drift Lodge

Fugitives Drift - Phinda Private Game Reserve (335 km)

Efter nogle historiske dage ved slagmarkerne, går turen idag videre mod eventyrlige natur- og dyreoplevelser. Efter morgenmad fortsætter i kørslen mod nordøst i retning mod det Indiske Ocean. Her i den nordlige del af Kwazulu Natal provinsen kommer i frem til Phinda Private Game Reserve, som danner rammen om de næste par dages fabelagtige oplevelser og nærkontakt med den afrikanske natur og ikke mindst dyrelivet.

Overnatning: &Beyond Phinda Mountain Lodge

Phinda Private Game Reserve

Med en placering indenfor rækkevidde af det Indiske Oceans kystlinje og den berømte iSimangaliso Lucia Wetland Park i det nordlige KwaZulu-Natal, er Phinda Private Game Reserve kendt for sit rige og mangfoldige dyreliv, og en bred vifte af safari aktiviteter. Takket være sit kystnære klima, har området har et frodigt grønt miljø, med flere forskellige økosystemer. Phinda bliver ofte omtalt som 'Seven Worlds of Wonder.' Dette fascinerende og varierede landskab og vegetation danner ramme om en overflod af dyreliv, herunder The Big Five, men også mange sjældnere arter, såsom gepard og det truede sorte næsehorn. Med et areal på ca. 230 km2, og uddannede rangers, er scenen sat for store naturoplevelser. Jeres ophold i Phinda inkluderer bl.a. to Game Drives i åben firehjulstrækker.

Udover de spændende Game Drives, har i også mulighed for at flodsejlads på Mzinene floden, eller mod ekstra betaling at tage på tur til Maputaland og strand med mulighhed for at se skildpadder og meget mere.


Overnatning: &Beyond Phinda Mountain Lodge
 

Phinda Private Game Reserve - St Lucia Wetland Park (160 km)

Efter morgenmad forlader i Phinda og fortsætter køreturen mod nordøst i retning mod Det Indiske Ocean og St. Lucia Wetland Park og Mabibi. Vel fremme ved The Coastal Cashew opsamlingssted, bliver i hentet af en lokalguide som hjælper jer videre til Thonga Beach Lodge, jeres base for de næste dages oplevelser.

Overnatning: Thonga Beach Lodge

Mabibi, Det Indiske Ocean og Lake Sibaya

Mabibi og Thonga Beach Lodge ligger i hjertet af The Greater St. Lucia Wetland Park, et UNESCO beskyttet område ca 25 km nordfor Sodwana Bay og ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er et subtropisk vandparadis med øde strande, græssletter og søer. Det varme ocean er perfekt til badning og snorkling ved koralrevene.

Oplev det farverige marineliv med snorkel i naturlige "rockpools" eller langs stranden. Tag en tur i kajak på udkig efter delfiner, eller nyd en guided vandretur gennem landskabet, som er hjem for et imponerende fugleliv. Nyd solnedgangen og en Sundowner ved Sibaya søen og oplev det lokale liv  på en kulturel tur i området.

Overnatning: Thonga Beach Lodge.
 

Mabibi - Durban (346 km)

Efter nogle spændende dage ved kysten, bliver i efter morgenmad kørt tilbage til jeres bil. Turen slutter nu med kørsel sydpå langs kysten tilbage til Durban lufhavn, hvor I afleverer lejebilen og fortsætter hjemrejsen, eller måske drager videre på flere eventyr. 

Kort

Vis på kort

Galleri

priser

Fra 23.695 kr.

Prisen inkluderer

 • Modtagelse i Durban lufthavn og assistance ved billeje
 • 8 dages billeje, bilgruppe B inkl. forsikring med super cover
 • 2 nætter på Fugitives Drift Lodge inkl. Helpension
 • Halvdags Battlefield tur med lokalguide
 • 2 nætter i Phinda Private Game Reserve, Phinda Moutain Lodge inkl. Helpension
 • 2 game drives i Phinda Private Game Reserve
 • 3 nætter i St Lucia Wetland Park, Thonga Beach Lodge inkl. helpension og aktiviteter

Prisen inkluderer ikke

 • Flybillet
 • Visum

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie er baseret på hyggelige, mindre overnatningssteder i de bedste omgivelser. Grundet størrelsen kan de enkelte steder variere og nævnte steder er derfor vejledende.

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog:
Bliv mødt af FDM travels repræsentanter ved ankomsten til lufthavnen i Cape Town og få udleveret en "Personal Travel Journal" med gode råd og rutebeskrivelser.
Pris pr. person v/2 personer: 220 kr.

Forlæng ferien:
I kan eksempelvis forlænge kør-selv-ferien med et par ekstra overnatninger eller måske safarioplevelser.

Få et tilbud

Intern kommentar

SALGSINFORMATION

MU land: 1,25
Kurs 0,55


Leverandør: &Beyond, Turnavn: 8 days Battlefields, Bush and Beach Safari.

ZAR34.468 p.p