Garden Route og Addo Nationalpark

9 dages kør-selv-forslag på Garden Route og Safari i Addo Nationalpark

Oplev den berømte Garden Route, Sydafrikas bedst bevarede hemmelighed, på en hyggelig kør-selv-ferie. Her på de godt 800 km fra Cape Town til Port Elizabeth vil I opleve en af verdens mest spektakulære køreture igennem Sydafrikas frodige have. Det sceniske landskab med dramatiske klippeformationer, fantastiske grønne dale, gyldne sandstrande og frodige skove er et botanisk paradis, der ikke kan andet end at tage vejret fra jer. Afslut eventyret med Game Drives i Addo Nationalpark.

Turen er vores forslag på en kør-selv-rejse med masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis skræddersy turen, så I får præcis den kør-selv-ferie, der passer til jer.

Fra 12.137 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 8 nætter, 9 dages billeje og 2 game drives

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
ca. 895 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Cape Town

Velkommen til Sydafrika og Cape Town. Efter ankomst bliver I mødt af vores repræsentant, og får udleveret rejsedokumenter. Efter at have fået jeres lejebil, kan I køre den korte vej til centrum af storbyen, smukt placeret med det berømte Table Mountain i baggrunden.  Alt efter ankomsttidspunkt har I nu mulighed for at udforske denne skønne by med sightseeing til f.eks. den farverige Malay bydel, Table Mountain eller måske endda deltage i en Cape Malay madlavningsklasse.

 

Cape Town – Stellenbosch (55 km)

Nyd morgenen og formiddagen i Cape Town. Dagens køretur til vinlandet og Stellenbosch er ganske kort, så der er god tid til sightseeing i storbyen eller måske en tur til Kap Det Gode Håb. Når tiden passer kan I tage turen ud af Cape Town via N1 og R304 gennem Century City, Belville og Kraaifontein. Stellenbosch ligger under en times kørsel fra byen, og danner naturligt centrum for det frodige vinland. Stellenbosch byder på en del smukke gamle bygninger i Cape Dutch stil, samt ikke mindst utallige stor og små vinproducenter i området omkring byen.

Stellenbosch - Swellendam (200 km)

På dagens tur anbefaler vi, at I tager den berømte Route 62, som giver jer de absolut smukkeste udsigtspunkter på strækningen. I kører gennem Paarl, Worchester, Robertson og Bonnieville. Det er et afvekslende landskab med høje klipperpartier, floder og skov. Dagens mål er Swellendam, der ligger som en gemt lille perle i dette meget varierede landskab.

Swellendam - Oudtshoorn, 225 km

Efter morgenmad fortsætter I turen ad Route 62 mord Oudsthoorn. Turen tager jer via Barrydale, Ladismith og Carlitzorp. Oudsthoorn er allermest berømt for strudse og de mange strudsefarme i området, samt de store hulekompleks, Cango Caves, som ligger lige nord for byen. Byen og oplandet ligger beskyttet fra kystklimaet af Outeniqua bjergene, som sørger for et skønt klima året rundt, og danner base for masser af aktive oplevelser i området. 

Oudsthoorn

Dagen er afsat til afslapning i Oudsthoorn og omegn. Det kan varmt anbefales med en tur ned i Cango Cave, som imponerer med sine store og ældgamle underjordiske huler, hvoraf det største hulekammer, Grand Hall, måler hele 107 m på tværs og 16 m i højden. Den højest drystensformation på hele 12,5 m finder I i Botha´s Hall. Tilbage på jordoverfladen kan I også komme tæt på de egnens store fugle, strudsene.  Besøg en af de mange farme som arrangerer rundvisninger, nogle steder også med mulighed for strudse-ridning. 

Oudsthoorn - Knysna, 120 km

I kører nu sydpå mod kysten igennem det smukke bjergpas Outeniqua til kystbyen Knysna, et af de smukkeste steder på Garden Route. Områdets klima minder meget om landene omkring Middelhavet, med dejligt varme sommermåneder og lidt køligere om vinteren. Knysna ligger smukt ud til vandet, og ikke mindst den flotte lagune, som forbinder floddeltaet med havet, danner bund for mange aktiviteter og oplevelser, både på land og til vands.

Knysna - Addo Nationalpark, 300 km

Efter morgenmaden kan I nu fortsætte mod øst. Turen går via Plettenburg Bay, Tsitsikamma National Park, Jefreys Bay og Port Elizabeth, til Addo National Park. Der er tid til stop undervejs, for at nyde smukke udsigtspunkter og fabelagtig natur, før I når frem til Addo.

Addo Nationalpark

Idag skal I opleve elefanterne og de øvrige vilde dyr i Addo National Park. Vi har inkluderet to Game Drive i løbet af dagen.
Før morgenmad og solopgang er der afgang ind i nationalparken, som har den største koncentration af elefanter på kontinentet, men også kan prale af muligheden for at se alle Big Five. De tidlige morgentimer er perfekte til at betragte disse fantasiske dyr i deres eget element. efter endt kørsel er I tilbage på hotellet, og kan slappe af med morgenmad.

Dagen er fri til afslapning eller udforskning i området på egen hånd, før det igen sidst på eftermiddagen bliver til til at køre ud i parken med firehjulstrækker og endnu flere oplevelser med dyr. Turen slutter med en Sundowner, en klassisk drink i solnedgangen efterfulgt af kørsel tilbage til hotellet.

Addo Nationalpark - Port Elizabeth, 50 km

Sidste dag på en skøn kør-selv-ferie er kommet. Efter morgenmad kører I nu tilbage til Port Elizabeth, hvor I afleverer bilen og fortsætter med fly hjemad, eller måske flere eventyr i skønne Sydafrika.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 12.137 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup/Billund-Cape Town / Port Elizabeth-Kastrup/Billund
  • 8 nætter i dobbeltværelse inkl. morgenmad
  • 9 dages billeje  inkl. forsikring med super cover, fri km. og envejsleje
  • 2 Game Drives i Addo Nationalpark

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

Om rejsen

Dette kør-selv eventyr kan køres på enten Standard eller Superior hoteller og lodges. Begge kategorier er valgt efter deres placering. 

ekstra oplevelser

Forlæng ferien:
I kan eksempelvis forlænge kør-selv-ferien med et par ekstra overnatninger eller måske flere safarioplevelser.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011