Drømmen om Sydafrika

15 dages rundrejse i Sydafrika med dansk rejseleder

NYHED - Speciel intro pris - bestil inden 31. oktober 2018

Eventyret venter! På denne nye og indholdsrige rundrejse til Sydafrika har vi sammensat en bred vifte af oplevelser fra nord til syd, der giver et godt indblik i landets fascinerende natur, kultur og ikke mindst farverige historie. Vi tager dig til den mest berømte township, Soweto, med sine meget forskellige kvarterer og farverige befolkning og ad den smukke panorama-rute fortsætter vi til Krüger National Park, hvor vi skal spotte efter "The Big Five".

I den sydlige del af landet venter ikoniske Cape Town, og vi smager på de skønne sydafrikanske vine, når vi besøger lokale vingårde. Længere inde i landet kører vi på den berømte Garden Route, slapper af ved stranden, mærker suset i kæmpe grotter og besøger den smukke Kap-halvø. Endelig er der tid nok i Cape Town til at komme til tops på Taffelbjerget eller tage en kortere sejltur til Robben Island.

Velkommen til Sydafrika!

Fra 16.990 kr.
pr. person i dobbeltværelse inkl. fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder

Varighed:
15 dage

Vi tilbyder afrejse fra:
København
Billund (udvalgte afgange)
Aalborg (udvalgte afgange)

Antal deltagere:
Rejsen gennemføres ved minimum 18 deltagere

Forlæng rejsen 
I kan forlænge jeres rejse med flere dage i Cape Town. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Reserver din rundrejse hos din rundrejsespecialist: 

Reserver

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Afrejse fra København
Dag 2: Ankomst til Johannesburg. Soweto
Dag 3: Johannesburg - Pretoria - Blyde River Canyon
Dag 4: Panoramaruten
Dag 5: Safari i Krüger National Park i åbne safari jeeps.
Dag 6: White River - Tid til egne eventyr
Dag 7: White River - Johannesburg - Cape Town - Vindistriktet
Dag 8: Vindistriktet - Garden Route
Dag 9: Garden Route
Dag 10: Garden Route - Montagu. Strudse og grotter.
Dag 11: Montagu - Cape Town. Byrundtur
Dag 12: Cape Town - Kaphalvøen
Dag 13: Cape Town - Tid til egne eventyr med mulighed for Robben Island og Table Mountain
Dag 14: Cape Town - hjemrejse
Dag 15: Ankomst Danmark

Afrejse fra Danmark og ankomst til Johannesburg

Der er afrejse fra København og efter en mellemlanding flyver vi sydover mod Sydafrikas største by, Johannesburg.

Forplejning på fly er inkluderet.

Johannesburg – Soweto (Rejseafstand 100 km / ca. 1,5 time i bussen)

Vi ankommer til Johannesburg lufthavn i løbet af formiddagen, hvor vi bliver modtaget af vores lokale guide og chauffør, der allerede venter på at byde os velkommen i dette smukke land! 

Chaufføren styrer herefter vores komfortable bus til en af de største townships i Sydafrika, nemlig Soweto. Bydelen blev etableret som et område for sorte tilbage i 1930´erne og har siden haft en hel særlig betydning for sydafrikanerne. Vi hører myter og anekdoter om Soweto og lærer mere om de betydningsfulde personlighederne der har levet i bydelen, hvor specielt Nelson Mandela og ærkebiskop Desmond Tutu spiller en væsentlig rolle. Vi aflægger også et besøg i Nelson Mandelas tidligere hjem, som nu er omdannet til et velbesøgt museum.

Efter denne imponerende introduktion til Sydafrika har du resten af ​​eftermiddagen og aftenen til at slappe af på hotellet.

Morgenmad på flyet er inkluderet

Johannesburg - Pretoria - Blyde River Canyon (Rejseafstand 400 km / ca. 5,5 timer i bussen)

Efter morgenmaden går turen videre til landets hovedstad, Pretoria, hvor vi skal på en byrundtur. Vi kommer bl.a. til kirkepladsen, hvor forskellige smukke bygninger fra slutningen af ​​det 19. århundrede opleves på nærmeste hold. Vi stopper også ved Krüger House (valgfrit at besøge). Krügerhuset er det sidste hus, hvor præsident Paul Krüger levede før han forlod Sydafrika. Vidste du, at dette var et af de første huse i Pretoria med elektricitet og telefonlinje?

Vi besøger det berømte Voortrekker Monument, der er skabt for at fejre de hvide pionerers store ønsker og Union Buildings. Herfra har du en skøn udsigt over byen og de omkringliggende haver. I løbet af eftermiddagen når vi Mpumalanga provinsen, hvor vi overnatter en enkelt nat.

Morgenmad er inkluderet.

Panoramaruten (Rejseafstand 420 km / ca. 6 timer i bussen)

I dag tager vi på den meget flotte tur ad Panoramaruten i Blyde River Canyon - Verdens tredjestørste kløft. Her oplever vi bl.a. de smukke og forunderlige bjergformationer: God’s Window, The Three Rondavels og Bourke’s Luck potholes, inden vi fortsætter til Graskop, hvor frokosten fx. kan nydes på terrassen hos Harrie´s Pancakes.

Sidst på eftermiddagen når vi frem til vores hotel i nærheden af Krüger National Park, hvor vi skal bo de næste 3 nætter.

 

Morgenmad er inkluderet.

Safari i Krüger National Park (Rejseafstand 200 km / ca. 3 timer i bussen)

Vi står tidligt op og kører til Krüger National Park, hvor vi skal på en spændende safari det meste af dagen. I Krüger er der uendelige muligheder for at dyrene kan færdes uforstyrret, men på den anden side er dyrene også vant til at se køretøjer, og vi kan ofte se dyrene på ganske nært hold. Vi oplever parken i åbne safarikøretøjer. Sammen med safariguiden spotter vi parkens dyr fra de høje sæder i vognen. Og hvis vi er heldige, ser vi The Big Five: elefant, næsehorn, løve, leopard og bøffel.


Morgenmad og frokost er inkluderet.

 

White River - tid til egne eventyr

Sov lidt længere i dag og nyd en fridag på hotellet!

Læs en god bog i skønne omgivelser og måske studere billeder fra rejsens første dage. Dagen i dag tilbringes i dit helt eget tempo.

Morgenmad er inkluderet.

White River - Johannesburg - Cape Town - Vindistriktet (Rejseafstand 360 km (bus) / ca. 5,5 timer i bussen og 2 timer på flyet)

I dag forlader vi den nordlige del af Sydafrika. Fra morgenstunden kører vi til Johannesburg for at flyve videre sydpå til Cape Town. Vi siger farvel til vores lokale guide og chauffør og nye sydafrikanske venner møder os ved ankomst i Cape Town.

På vej til vores hotel besøger vi en vingård, hvor vi skal lære en masse om den enorme vinproduktion i Sydafrika og ikke mindst smage nogle af de liflige dråber. Vi overnatter lige uden for byens travlhed midt i de frugtbare Cape Winelands.

Morgenmad er inkluderet.

Vindistriktet - Garden Route (Afstand ca. 450 km / ca. 5,5 timer i bussen)

Vi kører med bussen den korte vej til Stellenbosch, som er en elegant og historisk vin- og universitetsby. Vi får tid på egen hånd til at se nærmere på den centrale del af byen. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med forslag til besøg i byen. Inden vi fortsætter rejsen ud på den berømte Garden Route aflægger vi endnu et besøg på en lokal vingård, hvor en smagning venter os.

Kursen er nu mod øst og undervejs til vores hotel holdes der et passende antal pauser fra kørslen, inden vi sidst på eftermiddagen ankommer. Aftenen er til fri disposition.

Morgenmad er inkluderet.

Garden Route - fridag på egen hånd

Vi har i dag en velfortjent fridag i skønne omgivelser. Brug dagen på at fordøje de mange indtryk rejsen har budt på indtil nu og oplev fx. en gåtur langs stranden og nyd udsigten over Det Indiske Ocean.

Rejselederen og vores lokale guide er naturligvis behjælpelige med at komme med andre forslag.

Morgenmad er inkluderet

Garden Route - Oudtshoorn - Montagu (Rejseafstand 340 km / ca. 4,5 timer på bussen

Efter morgenmaden kører vi til Oudtshoorn, hvor vi besøger en strudsefarm. Her skal vi opleve de spøjse fugle på nærmeste hold og ikke mindst høre historien om området.

Dagen byder også på et besøg i de fascinerende drypstenshuler Cango Caves nord for Oudtshoorn, hvor man blandt andet har fundet spor af beboelser fra den tidlige stenalder. Hulerne er usædvanligt tørre, og det har taget flere hundrede tusinder af år at danne de smukke formationer. Vi tager på en guidet rundvisning rundt i de fascinerende huler, inden vi efterfølgende kører via Route 62, en af ​​de smukkeste ruter i Sydafrika, og det siges, at være den længste vinrute i verden. Route 62 tager os til Montagu, en lille by med mange smukke og historiske bygninger.

Morgenmad er inkluderet.

Montagu - Cape Town

Nu går rejsen videre til spektakulære Cape Town, der anses for at være én af Afrikas mest seværdige storbyer. Undervejs skal vi endnu en gang forkæles med en vinsmagning på en af vinlandets mange spændende vingårde. Ved ankomst til Cape Town tager vi på en orienterede byrundtur, hvor vi lærer om byen og rejselederen øser ud af sin enorme viden om byen.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme på hotellet, hvor vi skal bo de næste 3 nætter.

Morgenmad er inkluderet.

Cape Town - Kaphalvøen

I dag går turen yderligere sydpå til halvøen med Kap Det Gode Håb, langs de fantastiske kystlinjer igennem velhavende samfund med de to enorme verdenshave, Atlanterhavet og Det Indiske Ocean på hver sin side. Undervejs nyder vi landskabet og floraen. Fra Hout Bay sejler vi - såfremt vejret tillader - til den lille ø, Duiker Island, der er kendt for sine mange sæler og fugle. Vi fortsætter til Cape Point og Kap Det Gode Håb naturreservat.

Om eftermiddagen skal vi hilse på de søde pingviner ved Boulders Bay, inden vi efter endnu en spændende dag kommer tilbage til Cape Town sidst på dagen.


Morgenmad er inkluderet. 

Cape Town - mulighed for Robben Island og Table Mountain.

Der er planlagt en fridag!

Tag på en lang gåtur, nyd en god frokost og et glas vin på V & A Waterfront. Mulighederne er mange!

Du kan også tage på udflugter til Robben Island og/eller Table Mountain, som også kaldes for Taffelbjerget. Rejselederen er naturligvis til rådighed med flere forslag til aktiviteter.


Morgenmad er inkluderet

Cape Town - hjemrejse

Efter en sidste afslappende formiddag forlader vi byen og kører mod lufthavnen, hvor vi ud på dagen skal flyve tilbage til Danmark. Afhængig af vores endelige afgangstid kan dagen frem til afgang gå med forskellige aktiviteter. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med forslag.
 

Morgenmad og forplejning på fly er inkluderet.

Ankomst Danmark

Efter mellemlanding undervejs lander vi i tilbage i Danmark. Med minderne og bagagen fuld af smukke og spændende indtryk og billeder, er det nu tid til at sige farvel til vores spændende oplevelser i det mangefarvede Sydafrika. 
 

Forplejning på fly er inkluderet

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Prisen inkluderer

 • Fly København – Johannesburg

 • Fly Cape Town – København

 • Indensrigsfly Johannesburg - Cape Town

 • Dansk rejseleder

 • Lokale guider

 • Al transport ifølge program

 • 1 nat i Johannesburg

 • 1 nat ved Blyde River Canyon (Mpumalanga provinsen)

 • 3 nætter ved Krüger National Park

 • 1 nat i Vindistriktet

 • 2 nætter på Garden Route

 • 1 nat i Montagu området

 • 3 nætter i Cape Town

 • Gode 3 stjernet hoteller

 • 12 x morgenmad

 • 1 x frokost

 • Besøg i Soweto township

 • Panoramaruten i Drakensbjergene

 • Safaritur i Kruger National Park i åbne jeeps

 • Alle parkafgifter og entréer iflg. beskrevet program

 • Ophold i vinlandet med vinsmagning

 • Besøg i Stellenbosch

 • Køretur på den berømte Garden Route

 • Byrundtur i Cape Town

 • Sejltur ved Hout Bay til Seal Island

 • Udflugt til Kap det Gode Håb

 • Pingvinbesøg i Boulders National Park


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 2.490 kr.
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Drikkevarer
 • Rejseforsikringer
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører (Beregn ca. 450 kr. pr. person)
 • Evt. visum til Sydafrika (danske statsborgere får gratis visum ved indrejse)
 • Øvrigt, der ikke er nævnt i "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed:
15 dage

Antal deltagere:
Rejsen gennemføres ved minimum 18 deltagere.

Sprog
På udvalgte seværdigheder vil lokalguiden være engelsktalende. Vores danske rejseleder vil naturligvis være behjælpelig med oversættelse.

Transport
Rejsen gennemføres i gode 3 stjernet busser.

Info
På denne rejse er der lagt vægt på oplevelser fremfor luksus og der anvendes gode 3 stjernet hoteller.

 

ekstra oplevelser

Ekstra halv- eller heldags safaritur i Krüger National Park

Sejltur og udflugt til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 år. (købes lokalt eller bookes online inden afrejse)

Kabelbane til Table Mountain og øvrige ekstraudflugter (købes lokalt)

Forlæng evt. rejsen med flere dage i Cape Town eller måske med en tur til Victoria Falls. Kontakt os for flere detaljer.

Reserver

Afrejsedatoer

-
Speciel intro pris - bestil inden 31. oktober 2018
16.990 kr.
-
Speciel intro pris - bestil inden 31. oktober 2018
18.990 kr.
-
Speciel intro pris - bestil inden 31. oktober 2018
16.990 kr.

Angivne priser er inklusive rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt