Rundrejser i Sydafrika med dansk rejseleder

En eksplosion af oplevelser i Sydafrika

Oplever du pulsen stige ved tanken om mødet med ”The Big Five”? Når de majestætiske elefanter, vilde løver, lydløse leoparder, tunge næsehorn og store okser spottes fra firhjulstrækkeren i sydafrikanske nationalparker som Kruger og Hluhluwe? Drømmer du om at gå på opdagelse i Regnbuenationens storslåede natur? Længes du efter at smage på gode årgange fra landets eftertragtede vinområder? Eller er det mere rundture i metropoler som Cape Town og Pretoria, der lokker med ægte storbystemning og historiske seværdigheder? Så er en rundrejse i Sydafrika med dansk rejseleder noget for dig. Her finder du nemlig lidt af det hele.

På vores rundrejser i Sydafrika får du serveret et bredt udvalg af, hvad det spændende land har at byde på. Turene er planlagt med store naturoplevelser, hvor både nationalparkerne og det vilde dyreliv kommer helt tæt på. Vi dykker ned i vigtige historiske milepæle, som apartheid og tilsammen med de spændende byer og den flotte natur får I oplevet hvad det er, der gør Sydafrika til sådan et spændende rejseland.

Vi bruger vores viden til at sammensætte de bedste rundrejser til jer
Sydafrika er et land fyldt med store oplevelser, og dem er vores rundrejsespecialister eksperter i. Du vil på turene komme til at nyde godt af deres erfaring og viden, som de har opnået fra tidligere afholdte rundrejser. De har tilrettelagt turene i årets bedste sæsoner, og rejseplanen tilgodeser altid oplevelser ved landets absolutte højdepunkter og autentiske seværdigheder fra den farverige og hjertevarme regnbuenation.

 

Rundrejserne inkluderer altid:

  • Bjergtagende natur
  • Safari med masser af vilde dyr
  • Mødet med en spændende kultur
  • Historiske seværdigheder
  • Masser af lækker lokal mad
  • Mødet med den gæstfrie lokalbefolkning

 

 

 

Har du spørgsmål til vores rundrejser med dansk rejseleder?

Kontakt

Tag til rejseforedrag
Ønsker du mere inspiration til din rejse til Sydafrika, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her

Kort

Vis på kort

Kontakt