Flybilletter til Thailand

Bestil flybilletter til Thailand

Du kan bestille din flybillet til Thailand i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Thailand, hvis du selv vælger at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Thailand, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

bestil online

Information

lufthavne i Thailand

  • Bangkok - Suvarnabhumi Lufthavn
  • Phuket - Phuket Internationale Lufthavn
  • Chiang Mai
  • Koh Samui
  • Krabi

lufthavne i Bangkok

Der findes 2 lufthavne i Bangkok – Suvarnabhumi Airport og Don Mueang.

Don Mueang anses for at være en af ​​verdens ældste internationale lufthavne, og Asiens ældste fungerende lufthavn. Don Mueang åbnede officielt som en lufthavn til det thailandske luftvåben i 1914. FDM travel tilbyder ingen flyvninger hertil, så når du lander med dit fly til Bangkok, lander du i Suvarnabhumi Airport.

Suvarnabhumi Airport åbnede i 2006 og er i dag den største og nyeste lufthavn i Bangkok. Suvarnabhumi udtales su-wan-na-poom og betyder ”Det Gyldne Land” - dette navn blev givet i gave af den thailandske konge, Bhumibol Adulyadej. Suvarnabhum går også under navnet New Bangkok International Airport og ligger omkring 30 km. øst for det centrale Bangkok og håndterer omkring 50 mio. passagerer om året.

Derudover har Suvarnabhumi verdens højeste fritstående kontroltårn, der måler 132,2 meter, og den 3. største sammenhængende lufthavnsterminal i verden på 563.000 m2.

 

Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok

Navn: Suvarnabhumi Airport (New Bangkok International Airport)
Adresse: 999 Bang Na-Trat Rd, Rachathewa, Bang Phli District, Samut Prakan 10540, Thailand
IATA kode: BKK
Flyvetider til Bangkok: København - Bangkok (Suvarnabhumi Airport): 10 time og 30 minutter.
Tidsforskel: Bangkok er +5 timer ift. Danmarks sommertid og +6 timer ved vintertid.

Transport til og fra Bangkok lufthavn

Når du lander med dit fly til Bangkok er der rig mulighed for praktisk og hurtig transport til Bangkok centrum fra Suvarnabhumi lufthavn. Alle transportmidler; taxi, bus, udlejningsbiler og limousiner er samlet i det såkaldte Public Transportation Center. Du kommer hertil med lufthavnens gratis shuttlebusser, der kører mellem lufthavnsterminalen og transportcenteret.

Med bil
Hvis du ønsker at leje en bil, kan du gøre det samtidig med din bestilling af flybilletter til Bangkok. Så sikrer vi, at din bil står klar, når du lander med fly til Bangkok.

Med taxi
Den nemmeste og mest bekvemme måde at komme rundt i Bangkok er med taxi. Du kan praje en taxi ved den offentlige taxiholdeplads, som du finder på Niveau 1, nær indgang 3, 4, 7 og 8.
Turen med taxi til Bangkok tager omkring 30-40 minutter. Nogle gange kan det være nødvendigt at bede taxachaufføren om at starte taxameteret for at undgå at skulle forhandle pris senere.

Med Limousine
Hvis du ønsker en mere eksklusiv og ekstraordinær oplevelse, kan du leje en limousine i lufthavnen. For at gøre dette skal du kontakte Limousine Service, som du finder på 2. etage ved ankomstområdet.

Med bus
Du kan tage en af de mange buslinjer, der kører i pendulfart mellem forskellige dele af Bangkok og lufthavnen. Airport Express tilbyder busforbindelse mellem Suvarnabhumi lufthavn, og adskillige hoteller i Bangkok. Bussen kører hver dag fra 05.00 til midnat.

Fordele og ulemper ved Bangkok lufthavn

Fordele: Ny og moderne lufthavn, der kredser om at skabe oplevelser for de rejsende. Interesserer du dig for enten arkitektur eller shopping, er der rig mulighed for underholdning, når du opholder dig i lufthaven. Ønsker du i stedet at bruge tiden på ren afslapning og velvære, har du mulighed for dette i en af lufthavnens mange saloner, hvor du kan opleve en traditionel thailandsk massage, mens du venter på dit fly.

Ulemper: Er det første gang du flyver til eller fra Suvarnabhumi Lufthavn kan det være vanskeligt at finde rundt, da lufthavnen er meget stor. Kom derfor i god tid før afrejse, så du ikke risikerer at misse din flyafgang.

 

Phuket internationale lufthavn

Lufthavnen på Phuket ligger ca. 30 km fra Phuket Centrum. Lufthavnen er den anden travleste i Thailand efter Suvarnabhumi Lufthavn i Bangkok. Fra lufthavnen i Phuket er der et godt udgangspunkt for at besøge Phuket-øens mange feriedestinationer og lækre strande.

Navn: Phuket International Airport
Adresse:  Mai Khao, Thalang District, Phuket 83110, Thailand
IATA kode: HKT
Flyvetider til Phuket International Airport: Korteste rejsetid er ca. 13 t. og 20 min. fra Købehavn til Phuket med en mellemlanding i Bangkok.

 

Chiang Mai Lufthavn i nordthailand

Lufthavnen i Chiang Mai, der ligger i Nordthailand, er den tredje travleste lufthavn i Thailand. Hertil flyver passagerer, der ønsker at rejse rundt i Nordthailand, og mange af flyvninger er fra Bangkok, Kina, Singapore og andre lande i Asien. Lufthavnen er placeret under ti minutters kørsel fra centrum af Chiang Mai by.

Navn: Chiang Mai Airport
Adresse: 60 Mahidol Rd, Su Thep, Amphoe Mueang Chiang Mai, Chang Wat Chiang Mai 50200, Thailand
IATA kode: CNX
Flyvetider til Chiang Mai Airport: Korteste rejsetid er ca. 13 t. og 20 min. fra Købehavn til Chiang Mai med en mellemlanding i Bangkok.

 

Samui lufthavn på Koh Samui

Lufthavnen på Koh Samui, der er den næststørste ø efter Phuket, ligger ca. 15 minutters kørsel fra Chaweng Beach, der er det største turistområde på øen. Samui Lufthavn regnes for at være blandt de smukkeste lufthavne i verden, fordi den er bygget smukt i overensstemmelse med de naturlige omgivelser, og lufthavnen er meget åben med fri udsigt til landingsbanen. Når du bliver transporteret fra flyet til terminalen foregår det i et lille tog, som du måske bedst kender det fra Tivoli-toget.

Navn: Samui International Airport
Adresse: Bo Put, Ko Samui District, Surat Thani 84320, Thailand
IATA kode: USM
Flyvetider til Samui Lufthavn: Ingen direkte fly mellem Danmark og øen Koh Samui, men korteste rejsetid med mellemlanding i Bangkok er 12 t. og 40 min.

 

Krabi lufthavn

Krabi Lufthavn ligger ca. 15 km. fra Krabi centrum, men ikke alle passagerer bliver i Krabi, når de lander her. For lufthavnen er vejen til mange af de lækre strande og områder, som det sydlige Thailand byder på, blandt andet Koh Lanta. 

Navn: Krabi International Airport
Adresse: Nuea Khlong, Nuea Khlong District, Krabi 81130, Thailand
IATA kode: KBV
Flyvetider til Krabi Lufthavn: Ingen direkte fly mellem Danmark og Krabi, men korteste rejsetid med mellemlanding i Bangkok er 13 t. og 30 min.

 

Værd at vide om flybilletter til Thailand

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Thailand.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Thailand, tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Thailand.

Prisen på en flybillet til Thailand ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne på flybilletter til Thailand i kombination med hotel.

Kontakt os for en flybillet til Thailand

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Thailand, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Thailand.

Alle vores Thailand-specialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Thailand, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Thailand til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Thailand med hotel

Når du skal købe en flybillet til Thailand, kan det ofte godt betale sig at købe en pakke, hvor prisen på flybilletten er kombineret med fx hotel, da vi har gode specialpriser på flypakker. Se vores hoteller i Thailand.

Specialpriserne på flybilletter til Thailand i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Thailand.