Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Dette foto er fra Hua Hin

Forkælelse og nærvær

Lige fra ankomst i den åbne reception føler man sig velkommen, og med en placering lige på kanten af Hua Hins skønne strand byder hotellet da også velkommen til smukke, moderne rammer med fokus på personlighed, forkælelse og afslapning ved Siam-bugten.

Bestil her

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet er opført i smukke og stilrene linjer lige fra den indbydende åbne reception til den elegante lange swimmingpool, som strækker sig langs værelserne. Nyd solnedgangen fra den loungeagtige bar med  smuk udsigt over siam-bugten og stranden.og den fabelagtige restaurant ved stranden med udsigt over bugten.

Lets Sea´s  Beachside restaurant kræser godt om gæsterne lige fra specialkaffe, eksotiske drinks og lækre signatur-retter, alle tilbederedt med de bedste råvarer og med inspiration fra både det thailandske- og international køkken.

Der er dømt perfekt afslapning og skønne behandlinger med fuld fokus på krop og sjæl i hotellets Gaia Spa, som er placeret i elegante telte på toppen af hotellet. 

Hotellet er ikke velegnede til børn, og  for at holde den rolige atmosfære, skal
 børn være fyldt 13 år.
 
Værelserne er store, indbydende og med højt til loftet. Lyst indrettet med et fantastisk lysindfald og ikke mindst alle moderne faciliteter og smukke farver i kombination med rå beton. Studio Pier-værelserne har direkte adgang til poolen, og Moon deck-suiten er indrettet med egen tagterrasse,

Selve Hua Hin by kan nås på en god halv times gang langs stranden eller en tuk tuk på ca. 10 minutter.

Om værelserne

Studio Pier Pool Access

Træd ud på din egen personlige mole og tag en dukkert den lækre 120 m lange swimmingpool.

I Studio Pier værelset får du et superlækkert, moderne værelse med højt til loftet, skandinavisk inspireret design i rå beton, smukt indrammet med tekstiler et smukt farvespil. Her findes alle moderne faciliteter.

48 m2 og plads til 1 - 3 personer. 

Moon Deck Duplex Suite

Svælg i luksus med solbadning, eller nyd nattens stjernehimmel i mens, du nyder et køligt glas vin på din private tagterrasse.

I Moon Deck suiten har du ekstra god plads til at nyde ferien. Værelserne er smukt indrettet med højt til loftet og med tydelig inspiration fra Skandinavien. Den private tagterrasse giver opholdet et ekstra pift. Her kan du nyde solen og udsigten helt privat, og måske bestille en stille middag for to under stjernerne.

Værelset har alle moderne faciliteter.

68 m2 og plad til 1 - 3 personer. 

Rabatter

Tilbud Betal for 8 nætter og få 10 nætter

Betal for 18 nætter og få 20 nætter

Gælder i perioden 01.december 2016 - 15.april 2017.

Bestil her