Lær at lave et traditionelt tjekkisk måltid med et indsigtsfuldt madlavningskursus i Prag. Opdag unikke tricks til at lave typiske retter som gullasch, dumplings, kartoffelsuppe og sød æblestrudel.
Join a special 3-hour cooking class in Prague for an introduction to the typical Czech cuisine, with you as the chef. På dette kursus får du mulighed for selv at prøve kræfter med det lokale køkken under kyndig vejledning af en erfaren kok i et moderne og kosmopolitisk madlavningsstudie. Lær at mestre de grundlæggende principper i det tjekkiske køkken og andre madtraditioner i en sjov og interaktiv atmosfære. Add on a pre-class market tour to make this an experience to remember.
Hvis du tager på morgenturen, vil du udforske et marked med varer fra lokale bønder med din guide kl. 09.00, når markedet er mest aktivt. Lad kokken guide dig igennem de unikke og typiske lokale ingredienser, der bruges til et autentisk tjekkisk måltid, og køb ingredienserne med til kurset.
Tilbage i studiet vil alle deltagere tilberede et 3-retters måltid, der nydes derefter. Menuen kan tilpasses dine ønsker og årstiden, men normalt vil du lære at lave en traditionel kartoffelsuppe med svampe, kendt som "bramboračka," goulash med dumplings fra Carlsbad, eller "bramboráky" (kartoffelpandekager).
Tilbered et par frugtdumplings med hytteost, kendt som "ovocné knedlíky," eller en cremet spinatsuppe med krydderi-croutoner. Kanin eller helt ung kylling med påske-fyld og nye kartofler med purløg er en favorit blandt hovedretter, mens den søde kage "beránek" er en autentisk tjekkisk dessert. Kurserne finder normalt sted sidst på morgenen og slutter af med en frokost, men det kan også tilpasses efter aftale med et eftermiddagskursus, hvis du foretrækker det.
Fra
1.036 kr.
pr. person
Lokation:
Prag, Centralbøhmen, Tjekkiet
Varighed:
4 time(r)
Sprog:
English, Tjekkisk
Anmeldelser:
4/5 stjerner
Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:
Kort
Galleri
Information
Højdepunkter
- Glæd dine smagsløg med duften og smagen af det tjekkiske køkken
- Grib den utrolige mulighed for at lære traditionelle opskrifter fra en lokal
- Lær at tilberede typiske retter som gullasch, dumplings og æblestrudel.
- Nyd din lækre, selvlavede frokost efter formiddagens workshop.
- Gå på opdagelse på Prags fineste bondemarked og se lokale krydderier og råvarer
Yderligere information
- Kontakt arrangøren og bekræft dato og tidspunkt for dit madlavningskursus mindst 24 timer i forvejen
Inkluderet
- Madlavningsingredienser
- Opskrifter, du kan tage med hjem efter kurset
- Køkkenudstyr
- Brug af forklæder
- 3-retters menu, du selv tilbereder
- Market visit, if option selected
Ikke inkluderet
- Afhentning fra dit hotel
Se om turen er ledig og bestil direkte
Skab din egen kør-selv-ferie
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Gør som 200.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du modtager rejseinspiration og gode råd.
Få et tilbud på en pakkerejse





