Feriehus Tropical Islands

Dette foto er fra Berlin

Fakta om hotellet

Sport
 • Fitnessrum
 • Golf
 • Løberuter
 • Cykel/mountainbike ture
 • Cykeludlejning
Wellness & spa
 • Sauna
Værelses faciliteter
 • TV på værelset
 • Kaffe/te-maskine
 • Køkkenniche
 • Køleskab
Hotel faciliteter
 • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Her bor I dør om dør med troperne! Dette førsteklasses feriehus i Tropical Islands Resort ligger lige ved siden af Europas største tropiske indendørs badeland. Faktisk kan I betragte og beundre den spektakulære hal fra jeres egen terrasse. Entréen til badelandet er inkluderet i lejeprisen for alle husets gæster under hele opholdet! Ankomst er mulig på alle ugens dage, og vælger I at tage på weekendophold, er I også meget velkomne, for den kortest mulige opholdsperiode i feriebyen er på kun to nætter.

Selvom det tropiske badeland kun ligger ti minutters gang fra huset, bor I ganske uforstyrret i dette feriehus, der med sin 600 m² store grund giver rig mulighed for at slappe af i haven og nyde naturen og privatlivet. Til huset hører grill og havemøbler, så familiens overhoved kan forsøge sig som grillmester, mens resten af familiens medlemmer nyder et afslappende og uforstyrret solbad på terrassen eller boltrer sig med leg i haven. Derefter kan I benytte jer af det eksotiske saunaområde i badelandet og lade jer inspirere til at planlægge jeres eget private wellnessprogram i feriehusets egen sauna!

I feriebyen er det ikke kun ægte sandstrand, tropisk regnskov, et eksotisk wellnessparadis og fascinerende gallashows, som venter på jer lige uden for døren. Faktisk grænser ferieparken umiddelbart op til den idylliske Spreewald med fantastisk uberørt natur. Her garanteres oplevelsesrige cykel-, båd- eller kanoture, udflugter til badesøer og meget andet. Der er ikke mangel på aktiviteter og afveksling til selv et længere ferieophold her! Og Berlin, en af Europas mest spændende storbyer, er efter kun en times afslappende kørsel i tog bestemt et besøg værd.

- Identiske huse: DTI613, 615, 616, 620, 621, 623-626, 628, 630, 632-634, 637, 641, 646, 649, 652. Andre hustyper: DTI607-652.
- Nogle af billederne kan være huseksempler på ens opførte huse. Farven på indretningen i huset kan variere.
- Valgfri ankomst- og afrejsedag hele året!
- Miniferie med mindst 2 overnatninger er mulig! Prisen afhænger af ankomstdag og opholdets længde:

Sæson 2014:
- Forkortelser: O=overnatning, P=pris pr. uge
- 2 O - ankomst lør: 40% af P; ankomst søn-tor: 30% af P; ankomst fre: 45% af P.
- 3 O - ankomst lør: 47% af P; ankomst søn-ons: 45% af P; ankomst tor/fre: 55% af P.
- 4 O - ankomst lør-ons: 60% af P; ankomst tor/fre: 65% af P.
- 5 O - ankomst lør-fre: 75% af P.

Antal sovepladser

Sengepladser: 4 voksne, 2 b�rn

Regler og vilkår

Nøgleudlevering: mellem kl. 16.00-20.00 på indflytningsdagen, med mindre andet fremgår af beskrivelsen til nøgleudleveringsstedet. Ved ankomst uden for dette tidsrum, bedes du kontakte og aftale dette med nøgleudleveringsstedet. Sker dette ikke, kan der opstå problemer med at få adgang til boligen den første nat. Ankomstformularen skal udfyldes med forventede ankomsttidspunkt, og sendes til nøglekontoret senest 3 uger før ankomst. Præcise informationer for nøgleudlevering fremsendes med rejsedokumenterne.

Vær opmærksom på ved ankomst efter kl. 20.00, kan nøglekontoret opkræve gebyr for sen indtjekning. Beløbets størrelse varierer afhængig af destination, men generelt i omegn af 50€.

Bestil her