Feriehus Tropical Islands

Dette foto er fra Berlin

Fakta om hotellet

Sport
 • Fitnessrum
 • Golf
 • Løberuter
 • Cykel/mountainbike ture
 • Cykeludlejning
Værelses faciliteter
 • Ikke ryger værelser
 • TV på værelset
 • Kaffe/te-maskine
 • Mikroovn
 • Køkkenniche
 • Køleskab
Wellness & spa
 • Sauna

Her skal du bo

Vis på kort

I feriebyen 'Tropical Islands' bor I helt privat i jeres eget feriehus midt i den skønne natur. Og alligevel har I kun 10 minutters gang til Europas største indendørs tropiske badeland! Entréen til badelandet er inkluderet i lejeprisen - og det gælder for jer alle sammen!

Uanset om I vil på et weekendophold, en miniferie eller et længere ferieophold, så har I valgfri ankomstdag året rundt. Og i jeres hus lokker endda spabad og sauna til jeres helt private wellness-program!

En ferie med så stor afveksling som i NOVASOL-feriebyen 'Tropical Islands' har I med garanti ikke oplevet før! Ingen andre steder kombinerer aktivitet og afslapning, eventyr og wellness, god underholdning og privat atmosfære så perfekt:
I kan svømme og dykke i den store Bali-lagune - og herefter slappe af i jeres eget spabad.

I kan spille beachvolley på sandstranden ved 'Stillehavet' - eller afgøre en privat fodboldkamp i egen have.
I kan lave mad sammen i det åbne og veludstyrede køkken i feriehuset - eller blive forkælet af dygtige kokke på en af områdets restauranter.
Gå på opdagelse i Europas største indendørs jungle - eller nyd saunaen i eget hus.

Berlin ligger kun 63 km fra huset, og I kommer nemt og bekvemt dertil med tog. I kan altså helt afslappet efterlade bilen derhjemme og ubesværet styrte jer ud i storbyens tummel. Også Dresden med det berømte Zwinger, Sempers opera og naturligvis den genopbyggede Frauenkirche ligger kun 130 km væk og er perfekt egnet til en dagstur.

Og oven på en oplevelsesrig dag i byen er det skønt at komme hjem og slappe af med et midnatsbad i 'Stillehavet' i 'Tropical Islands', efter at alle dagsgæsterne for længst er på vej hjem.

Venligst bemærk: adgang til AMAZONIAs oplevelses- og udendørs område for de gæster der er med på lejebeviset til jeres feirehus, lige fra klokken 11 på ankomstdagen, til klokken 10 den dag i rejser. I kan få adgang til sauna mod en mindre betaling når I ankommer.
Den 24. december er Tropical Islands som oftest lukket. Den 31.12. er der kun adgang efter 18 mod betaling, da her afholdes et særligt arrangement.

- ens huse: 609-612, 614, 617-619, 627, 629, 631, 635, 638-640, 645, 647, 648, 650, 651. Andre hustyper er DTI606-652.

- enkelte foto kan være modelfoto. Farve og møblering af husenes indre kan variere.

Antal sovepladser

Sengepladser: 6 voksne, 2 b�rn

Regler og vilkår

Nøgleudlevering: mellem kl. 16.00-20.00 på indflytningsdagen, med mindre andet fremgår af beskrivelsen til nøgleudleveringsstedet. Ved ankomst uden for dette tidsrum, bedes du kontakte og aftale dette med nøgleudleveringsstedet. Sker dette ikke, kan der opstå problemer med at få adgang til boligen den første nat. Ankomstformularen skal udfyldes med forventede ankomsttidspunkt, og sendes til nøglekontoret senest 3 uger før ankomst. Præcise informationer for nøgleudlevering fremsendes med rejsedokumenterne.

Vær opmærksom på ved ankomst efter kl. 20.00, kan nøglekontoret opkræve gebyr for sen indtjekning. Beløbets størrelse varierer afhængig af destination, men generelt i omegn af 50€.

Bestil her