Althoff Hotel Fürstenhof

Lækkert hotel i Celle - få min. gang fra centrum

Det stilfulde Hotel Fürstenhof ligger kun få min. gang fra Celles smukke Altstadt, med over 500 velrenoverede og fredede bindingsværkshuse. Celle og omegnen byder på mange historiske minder, også nogle med dansk islæt.

Fra 496 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Bestil her

Her skal du bo

Vis på kort

Althoff Hotel Fürstenhof
Det dejlige og stilfulde Althoff Hotel Fürstenhof er indrettet i et smukt barokpalads fra 1680. Hotellet ligger på Hannoversche Strasse få gang fra Celles smukke middelalderlige centrum.  

Hotellet byder på 62 dejlige og yderst velindrettede værelser fordelt på  flere etager, og hver etage har sit eget tema: Jagt, heste, golf , romantik eller hede. Desuden har hotellet et wellness og spa område med swimminpool, sauna og fitnessrum samt mulighed for at købe forskellige behandlinger og massage.

Hotellet har to restauranter; Gourmetrestaurnat Endtenfang med smage fra Middelhavet og Taverna & Trattoria Palio med Cucina Casalinga. Hotellets foyer er indrettet med mindre siddegruppe hvor man kan nyde drinks fra Foyerbaren i hyggelige og afslappende omgivelser.

Miniferie (kontakf FDM travel)
2 x overnatning i dobbeltværelse Deluxe
2 x morgenbuffet
1 x 3-retters menu i Taverna & Trattoria Palio


Celle
I år 1771 blev den danske dronning Caroline Mathilde og livlæge og statsråd Struensee smidt i fængsel i Blåtårn i København. Struensee blev senere henrettet på grusomste vis, og Caroline Mathilde skulle forvises resten af livet til fæstningen Aalborg, hvis det ikke lige havde været for den engelske Kong Georg III. Han truede med at sætte sin flåde ind mod København og flyttede derefter Caroline Mathilde til Celle, hvor hun boede i slottets østfløj i årene 1772-1775. I dag er en del af slottets museum viet til Caroline Mathilde.

Men Celle er også kendt for sine 500 pragtfulde, restaurerede og fredede  bindingsværkshuse, der gør Altstadt til noget ganske særligt. Et gågadeområde, der forener historie og forretningsliv og danner de bedste rammer om en dejlig shoppingtur. Og som hvert år op til jul er hjemsted for et lille, hyggeligt julemarked.

Afstande:  Kruså 285 km, Puttgarden 265 km, Rostock 320 km

 

Serengeti Park Walsrode (ca. 50 km)Autostadt Wolfsburg (ca. 65 km)
 Bergen-Belsen Mindesmærke for 2. verdenskrig (ca. 25 km fra Celle)
 Cistercienserkloster Weinhausen ca. 12 (ca. km fra Celle)
 

Om værelserne

Classic dobbeltværelse

Classic dobbeltværelse

Classic enkeltværelse

Classic enkeltværelse

Superior enkeltværelse

Superior enkeltværelse

Dobbeltværelse de luxe

Dobbeltværelse de luxe

Miniferie de luxe dobbeltværelse

Miniferie de luxe dobbeltværelse

Pris detaljer

Fra 496 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Prisen inkluderer

  • Trådløst internet

    Eventuelle ekstra udgifter

    • Garage 18 € pr. dag i hotellets parkeringskælder.
    • Hund 20 € pr. dag, dog ikke i restaurant.

      Bestil her