Flybilletter til Hamburg

Book din flybillet online

Du kan vælge at bestille din flybillet til Hamburg i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Hamburg, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Tyskland, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Hamburg lufthavn

Når du flyver til Hamburg, lander du i den hypermoderne lufthavn, Flughafen Hamburg - eller også kendt som Flughafen Hamburg-Fuhlsbüttel, der er byens internationale lufthavn og kun ligger ca. 10 km fra byens centrum.

Navn: Flughafen Hamburg
Adresse: Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Tyskland
IATA kode: HAM
Flyvetider til Hamburg:

København - Hamburg: ca. 1 time
Billund - Hamburg: Ingen direkte fly til Hamburg

Tidszone: Ingen tidsforskel

 

Transport til og fra Hamburg lufthavn

Selvom afstanden til Hamburgs centrum er kort, har du stadig behov for transport, når du lander i Hamburgs lufthavn:

Med S-Bahn

Det er hurtigt og nemt at tage S-Bahn ind til Hamburgs centrum. Linje S1 går hvert 10. minut mellem lufthavnen og Hamburgs hovedbanegård og tager kun ca. 25 minutter. Du finder S-Bahn lige ved terminalerne.

Med bybus

Medbringer du kun lidt bagage på din flyrejse til Hamburg, kan du uden problemer tage en af de almindelige bybusser som fx nr. 26, 292, 274, der alle kommer forbi lufthavnen og kører dig lige til Hamburgs centrum.

Med taxi

Nemmest – men også mindst prisvenligt – er det at tage en taxi fra lufthavnen til Hamburgs centrum. Du finder taxiholdepladsen lige udenfor lufthavnens ankomsthal.

Med udlejningsbil

Vil du se lidt mere af Tyskland end bare Hamburg, er det en rigtig god idé at leje en bil. Hos FDM travel kan du i dag nemt leje en udlejningsbil i Hamburg, så den står klar i lufthavnen.

 

Kort om Hamburg

Hamburg – også kendt som Tysklands Venedig, har ry for at være et utrolig behageligt sted at holde storbyferie. Gennem byen løber floderne Elben og Alster og danner et kæmpe netværk af kanaler i byens indre. Faktisk har byen endnu flere broer end Venedig, hvilket giver storbyen et charmerende udtryk. Derudover har Hamburg en række dejlige parker og grønne arealer og byder naturligvis på et væld af kultur, attraktioner og shoppingmuligheder. Oplevelsesspektret er bredt for dig, der vil tilbringe din ferie i Hamburg, Tysklands andenstørste metropol.

 

Billige flyrejser fra Hamburg

Hamburg lufthavn ligger kun ca. 2 timers kørsel fra den dansk/tyske grænse. Bor du fx i Midt-eller Sønderjylland, kan du med fordel vælge at rejse med fly fra Hamburg lufthavn til et rejsemål i - eller uden for Europa. Der kan virkelig være penge at spare, og der er et stort udvalg af flyrejser til de populæreste feriemål i Europa.

Parkering

Du kan nemt parkere din bil i Hamburg lufthavn, der har mere end 10.000 parkerings-pladser. Priserne er betydelig lavere end i fx Københavns lufthavn. Fra parkeringspladserne til terminalerne kører der gratis transitbusser flere gange i timen. På Hamburg lufthavns hjemmeside kan du reservere en parkeringsplads hjemmefra.

Med tog fra Danmark til Hamburg lufthavn

Foretrækker du at rejse med tog til Hamburg lufthavn, kan du ofte købe enkeltbilletter med DSB fra 249,- (det er inkl. togturen med S-Bahn fra hovedbanegården i Hamburg til lufthavnen).