Gyldent efterår ved Rhinen

5 dages pragtfuld kør-selv-ferie til rhinen's gyldne oktober

Tag på en herlig 5 dages ferie ved Rhinens bredder, hvor vinrankerne flammer i alverdens gyldne nuancer og hvor slotte og borge knejser på hver en bakketop. Her venter spændende oplevelser i det smukke vinland og med udgangspunkt i det dejlige Hotel Zwei Mohren i Assmannshausen ligger det hele for jeres fødder. 

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til Rhinen's vidunderlige verden.

Fra 2.645 kr.
pr. person i komfort dobbeltværelse 4 nætter inkl. program

Rejseperiode: 
11. oktober - 3. november 2019

Startdag:
Daglig

Varighed:
5 dage/4 nætter

Længde:
Ca. 1.100 km fra/til Hamborg 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dag for dag

OBS: De enkelte programpunkter og programforslag ligger ikke fast, men må tilrettes efter aftale med hotellet.

OBS: Synes I det er for langt at køre hjemmefra til Assmannshausen i et stræk, kan vi anbefale en overnatning undervejs på det hyggelige Hotel Schwalenberger-Malkasten. Læs mere om hoteller her.

Ankomst Assmannshausen

Lige op ad “Vater Rhein“ ligger Asmanshausen. Byen imponerer med sine gamle, snoede gader, frodige vinterrasser og smukke Rhinpromenade. Den romantiske middelalderby er desuden hjemsted for en af områdets mest berømte rødvine og for Hotel Zwei Mohren, der med første parket til Rhinen, er det perfekte hotel.

Her i Assmannshausen begynder Rhindalen med sine stejle bjergskråninger, utallige borge og slotte. På skråningerne vokser vin så langt øjet rækker, og langs flodbredderne i de små, pittoreske byer tilbydes vinsmagning og -salg i charmerende bindingsværkshuse. Og som alle andre byer ved Rhinen ligger Assmannshausen, og dermed hotellet, klemt inde mellem floden og jernbanen, hvilket kan være til gene for enkelte.

Assmannshausen er reelt en forstad til Rüdesheim, hvor det myldrer af liv i gaderne, i de mange knejper og restauranter. Men Assmannshausen kalder sig selv for porten til UNESCO's verdensarv "Oberes Mittelrheintal" - den mest romantiske del af Rhinens løb. 

Om aftenen kan I lade jer forkæle af hotellets ambitiøse chefkok, Torsten Schamback, der glæder sig til at servere en lækker 3-retters for jer. 

Overnatning på Hotel Zwei Mohren

Niederwaldtur & Rüdesheim

Efter hotellets dejlige morgenbuffet kan I købe en Rundtursbillet og tage stoleliften fra Assmannshausen op til Jagdschloss og vandre gennem skoven Niederwald til monumentet  Niederwald Denkmal (Monumentet blev rejst for at markere tilblivelsen/samlingen af Det tyske Rige efter den fransk-preussiske krig. Grundstenen blev lagt den 16. september 1871 af Tysklands Kejser Wilhelm I. Den centrale figur er 10,5 meter høj og er en personifikation af Moder Germania. Hun holder den tyske kejserkrone i sin højre hånd og kejserrigets sværd i sin venstre.

Herfra tager i kabineliften ned over vinmarkerne til Rüdesheim. Rüdesheim er en af de mest berømte byer langs Rhinen, ligesom forlystelsesgaden Drosselgasse er synonym med Rüdesheim. Her flokkes turister om souvenirbutikker og i de mange hyggelige vinstuer og vinhaver. I byen finder I også det charmerende Siegfried's Mechanisches Musikkabinett med alverdens gamle musikinstrumenter samt et museum for legebørn i alle aldre; Spielzeug- und Eisenbahnmuseum med legetøjstof fra de sidste 100 år.

I Rüdesheim kan I slappe af med en 'Rüdesheimer Kaffee', hvor den særlige kop der anvendes påfyldes en god skvæt Asbach Uralt og et par sukkerknalder, hvorefter der hældes stærk kaffe på som til slut toppes med flødeskum tilsat vanillesukker.

Heefter tager i skibet fra Bingen-Rüdesheim gennem Binger Loch tilbage til Assmannshausen, hvor en herlig 3-retters menu runder dagen af.

Overnatning på Hotel Zwei Mohren
 

Assmannshausen

Dagen starter med hotellets dejlige morgenbuffet.

Om det er idag eller en af de andre dag I skal på vinmarksvandring, lave kryddersalt og krydderurtepeste og drikke den friske Federweisser til et lækkert stykke løgtærte, må I aftalen med værtinden Sandra. 

Og det kan være I skal flytte rundt på dagsprogrammet, ligesom vejret kan været både med og modspiller.   

Dagen slutter mned en dejlig 3-rettes menu 

Overnatning på Hotel Zwei Mohren

Burg Rheinstein og Riesling-ruten

Efter dagens store morgenbuffet er det tid til en køretur ad Rheingauer-Riesling-Ruten, der strækker sig hele vejen til Wiesbaden. Her ligger vinbyerne som perler på en snor, og I vil få rig mulighed for at smage den lækre, gyldne drik på vinslotte og -klostre, der ligger og pynter i det kuperede landskab. Besøg charmerende middelalderbyer som Mittelheim, Hallgarten, smukke Eberbach Kloster og Rauenthal. Sagn, legender og spændende historie giver jeres rejse en ekstra dimension, og uanset, hvor I kommer hen, emmer det af dejlig lokal atmosfære. 

Turen slutter i de historiske, fredede bygninger fra det tidligere Asbach Uralt Distillery, der danner rammen om et af de mest spændende projekter i det tyske vinlandskab: Vinothek RheinWeinWelt i Rüdesheim. Her lever og ånder "vinånden" med Rhinen som et kraftfuldt omdrejningspunkt. De oprindelige kæmpestore lagertanke støbt i beton er bevaret og danner nu hjertet i Vinotheket, og med de skinnende originale glasfliser og patina fra hundrede års produktion af Asbach Uralt danner de nu en enestående kulisse om vinproducenternes præsentation af deres vine. Og det er naturligvis muligt at smage på dem alle. 

Så måske skal I køre tilbage til hotellet, parkere bilen og tage toget ind til Rüdesheim. Turen tager ca. 3 min. og koster ca. 2,10 € pr. person pr. vej ved køb via DB's app!

På de ca. 1.000 m2 præsenteres vinene fra 76 udvalgte vinproducenter fra UNESCOs verdensarv Mittelrheintal og de tilstødende områder Rheingau, Rheinhessen og Mosel. Som et supplement lokker den moderne designede restaurant og butik jer til at blive hængende. Her tilbydes et bredt udvalg af eksklusive mærkevarer med vin, kaffe og kager samt hjemmelavede og regionale specialiteter, f.eks ost fra Rheingau Affineur eller lækre slagtervarer fra Metzgerei Bach.

Dagen afsluttes med en lækker 4-retters menu med vildt fra omegnen, tilberedt af Torsten Schambach.

Overnatning på Hotel Zwei Mohren

Auf Wiedersehen

Efter morgenmaden er det desværre tid til at køre videe. Men mindre har besluttet at blive et par nætter mere. Her er nemlig nok at opleve!

kort

Vis på kort

galleri

Priser

Fra 2.645 kr.

Prisen inkluderer

 • 4 x Overnatning i Komfort dobbeltværelse
 • 4 x overdådig morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x smag den nye Federweisser med løgtærte
 • 1 x lav din egen kryddersalt og krydderurtepesto med køkkenchefen Torsten
 • 1 x vinmarksvandring gennem de gyldne Pinot Noir vinstokke med "Weck, Worscht und Woi" (brød, pølse og vin)
 • 4 x tre-retters Rheingauer menu
 • 1 x kør-selv tur ad Rieslingruten med vinsmagning i RheinWeinWelt
 • 3 x 3-retters aftenmenu
 • 1 x 4-retters aftenmenu mev vildt fra omegnen
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Billeje
 • Drikkevarer

 

Om rejsen

4 overnatninger på Hotel Zwei Mohren i Assmannshausen ved Rhinen.

Det aftales med hotellet hvornår de forskellige programpunkter kan gennemføres (hvornår har køkkenchefen tid, hvordan er vejret til en vinmarksvandring osv.)

ekstra oplevelser

Undervejs til Assmannshausen kan vi anbefale en overnatning, f.eks på Hotel Schwalenberger Malkasten, der ligger ca. halvvejs mellem grænsen og Assmannshausen. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Intern kommentar

Bestilles direkte på hotellet hos:

Sandra Schambach
Unger Hotel und Gaststätten GmbH
Rheinuferstraße 1
65385 Rüdesheim-Assmannshausen

Tel.: +49 (0) 67 22 90 20
hotel-zweimohren@t-online.de
www.hotel-zweimohren.de

Produktkode: HZWEIMOHREN


Priser hele 2019:  Netto € / brutto DKK pr. person inkl. arrangement 

Lev-navn: "Gylden Oktober"

Enkeltværelse komfort     352,00 € - 3.295 kr. 
Dobbeltværelse komfort  281,60 € - 2.645 kr.