Kør-selv-ferie til VW Autostadt

3 dages kør-selv-ferie i autostadt

Autostadt i Wolfsburg er den ultimative oplevelse, hvis man interesserer sig for biler. Det er Volkswagen koncernens flagskib med alle former for mobilitet som tema og et af verdens mest besøgte bilmuseer, med modeller fra over 60 forskellige producenter. Det er også verdens største biludleveringsted hvor tyskerne kan hente deres nye VW eller SEAT under særligt erindringsværdie forhold. Og I bor på det lækre Van der Valk Hotel i Hildesheim, der ligger direkte på Marktplads i Hildesheim, nok en af Tysklands smukkeste pladser. 

 

Fra 1.525 kr.
pr. person i superior dobbeltværelse 2 nætter inkl. morgenmad, en 3-retters middag samt besøg i Autostadt med frokost.

Rejseperiode: 
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
3 dage/2 nætter

Længde:
870 km

Bestil på: 70 11 60 11

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

dag for dag

 • Dag 1Velkommen til Hildesheim (180 km fra Hamburg)
 • Dag 2Oplevelser i Autostadt (170 km)
 • Dag 3Tak for denne gang (180 km til Hamburg)

Velkommen til Hildesheim (180 km fra Hamburg)

Hildesheim
Hildesheim er en moderne by med en rig historisk baggrund, omgivet af blid og venlig natur, kun ca. 30 km syd for Niedersachsens hovedstad, Hannover. Hildesheim er det kulturelle centrum mellem Harzens bjerge og Hannover. Blandt de mange historiske bygninger og kirker er St. Michaels Kirche og katedralen blevet optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Ud over det momumentale tilbyder Hildesheim et bredt udbud af rekreative faciliteter med museer, teatre og ikke mindst fremragende gastronomi.

Van der Valk Hotel Hildesheim
Van der Valk Hotel Hildesheim er et dejligt førsteklasses hotel, centralt beliggende i centrum af Hildesheim. Hotellet ligger ved Marktplatz, omgivet af den gamle bykernes smukke, gamle bindingsværkshuse, domkirken og Michaeliskirken. Også hotellet har en charmerende og historisk atmosfære.


Værelserne er særdeles pæne og velindrettede og desuden har hotellet Restaurant Gildeshaus med et godt og bredt menukort, en hyggelig Club House Bar og en aflukket ryger-lounge. I fritiden kan I benytte hotellets indendørs swimmingpool og wellnessområde med sauna og solarium.

Om aftenens serveres en 3-retters menu i hotellets Restaurant Gildehaus

Oplevelser i Autostadt (170 km)

Bil eller tog
Efter den store morgenbuffet går turen til VW Autostadt i Wolfsburg. Fra Hildesheim er der ca. 85 km til Autostadt via A39 og turen tager ca. en time. Alternativt går der tog fra Hildesheim lige til Autostadt og turen tager ca. 50 minutter. Prisen varierer efter rejsetidspunktet, men er man flere kan det sandsynligvis betale sig at købe en Niedersachen-Ticket. Hør nærmere hos DB i Hildesheim.

Autostadt
Autostadt er Volkswagenkoncernes flagskib. Her produceres den populære VW Golf, og på produktionsdage kan man komme en tur rundt i dele af fabrikken. Her findes også et af verdens mest besøgte bilmuseer, og selve parken er opbygget om temaet mobilitet i enhver form. Samtidig er Autostadt verdens størst biludleveringscenter, og man kan komme op i de to runde tårne, hvor de klargjorte biler venter på at blive kørt frem til køberne. Autostadt byder på mange spændende oplevelser for store og små.

Arrangementet inkluderer naturligvis entre til Autostadt Wolfsburg samt en spisekupon til frokosten i Autostadt. Billetter m.m. udleveres på hotellet.

Designer Outlet Wolfsburg
Hvis en eller flere i familien ikke er interesseret i at bruge hele dagen på biler og mobilitet, kan de evt. svinge kreditkortet Designer Outlet Wolfsburg, der er nabo til Autostadt og som byder på 45 butikker med mærkevarer til nedsatte priser

Tilbage i Hildesheim kan I nyde en dukkert i hotellets dejlige swimmingpool inden aftensmaden enten indtages i hotellets dejlige restaurant eller på en af byens mange andre gode og hyggelige restauranter. I aften er middagen ikke inkluderet. 

Tak for denne gang (180 km til Hamburg)

Efter den store morgenbuffet er det tid til at drage hjemad eller videre på flere eventyr.

Kort

Vis på kort

galleri

priser

Fra 1.525 kr.

Prisen inkluderer

 • 2 x overnatninger i Superior dobbeltværelse
 • 2 x stor morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet på ankomstdagen
 • 1 x entre til Autostadt Wolfsburg andendagen
 • 1 x spisekupon til frokost i Autostadt
 • Fri adgang til hotellets swimmingpool

Pris pr. person i deluxe familieværelse (2-4 personer):

 • Pr. person (min. 2 fuldt betalende) fra 1.795 kr.
 • Ekstra voksen (over 18 år) fra 1.350 kr.
 • Barn under 18 år gratis*

*OBS: For børn u/18 år er kun morgenmad på hotellet inkluderet. Øvrig forplejning betales direkte på hotellet og i Autostadt
 

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Billeje

 

Om rejsen

 • 2 overnatninger på det fire-stjernede
  Hotel Van der Valk i Hildesheim
   
 • 1 besøg i VW Autostadt i Wolfsburg

ekstra oplevelser

I kan også forlænge opholdet med nogle ekstra dage i Hildesheim eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag. 

Vi kan tilpasse kør-selv-rejsen efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Værelsestyper

Værelsestyper

 

Classic enkeltværelse
Ca. 22 m2. Queensize seng. Badeværelse med douche og hårtørrer. Klomaanlæg, satellit-tv med pay-tv, telefon, kaffe/te-bakke, fri minibar (softdrinks), safe, 24-timers roomservice. Fri trådløst internet. Værelser vender mod indgang og Marktplatz. 


Superior dobbeltværelse
Ca. 25 m2. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelse med douche og hårtørrer. Klimaanlæg, satellit-tv med pay-tv, telefon, kaffe/te-bakke, fri minibar (softdrinks), safe, 24-timers roomservice. Fri trådløst internet. Værelser vender mod indgang, Kaneelstrasse eller indergård. 


Dobbelt/Familieværelse Deluxe 
Ca. 27 m2. Stor dobbeltseng. Badeværelse med douche og hårtørrer. Klimaanlæg, satellit-tv med pay-tv, telefon, kaffe/te-bakke, fri minibar (softdrinks), safe, 24-timers roomservice. Fri trådløst internet. Værelser med store vinduer mod Marktplatz. (OBS: min. 2  fuldt betalende.)

Få et tilbud

Intern kommentar

Leverandør Van der Valk Hotel Hildesheim: Bestilles direkte

Van der Valk Hotel  Hildesheim
Markt 4 (GPS Jakobistrasse)
31134 Hildesheim

hildesheim@valk.com
+49 5121 3000


Nettopriser € - salgspriser kr brutto (inkl. 25%) 2019

pr. person i Superior Dobbeltværelse 160,50 € = 1.525 kr. 
som enkeltværelse 189,45 € = 1.795 kr.
opredning i dobbeltværelse 136,55 € = 1.295 kr.

Familieværelse Deluxe 186,75 € = 1.795 kr. 
3. person (voksen) i Deluxe 141,05 € = 1.350 kr. 
OBS: Børn 0-17 år overnatter gratis inkl morgenbuffet, men betaler øvrig forplejning direkte!!

Priser bekræftes med bruttopriser inkl 10% provision.