Shopping i Nordtyskland

3 dages shoppping i nOrdtyskland

Med dette kør-selv-forslag kan I gøre jeres miniferie i Nordtyskland til en uforglemmelig shoppingtur. Her lokker mange flotte og lækre forretninger i byer som Lübeck, Kiel og Flensburg, et pragtfuldt designer-outlet i Neumünster lige syd for Kiel og ikke mindst de mange grænsebutikker, hvor I kan købe ind til hverdagens hygge eller til den næste fest. Og så er det svært ikke at glæde sig over de fordelagtige priser.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse langs Østersøens herlige landskab.

Fra 1.135 kr.
pr. person i dobbeltværelse 2 nætter.

Rejseperiode: 
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
3 dage/2 nætter

Længde:
Ca. 770 km  


 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Ankomst - shopping i Kiel 
Dag 2: Designer-Outlet Neumünster - Schleswig
Dag 3: Shopping i Flensburg 

Ankomst Kiel

Afhængigt af hvor I kommer fra har I flere muligheder. Kommer I fra Sjælland med Scandlines Rødby-Puttgarden, har I mulighed for at starte shoppingeventyret allerede i Bordershop i Puttgarten.

Ellers ankommer I til Kiel hvor byens mange muligheder lokker:

  • Sophienhof: Kiels største overdækkede shoppingcenter. Mangfoldige butikker og caféer byder sig til i to etager
  • Holstenstrasse: Tysklands første gågade: Holstenstraße er Kiels populæreste indkøbsgade, der stammer helt tilbage fra 1953
  • Dänisches Strasse: Eksklusive forretninger I denne idylliske gade i den gamle bydel har udvalgte og førsteklasses varer
  • Holtenauer Arkaderne: Ikke langt fra den indre by ligger Holtenauer-arkaderne med en charmerende atmosfære. 

Ringhotel Birke
Ringhotel Birke er et fremragende 4-stjernet hotel, fredeligt beliggende ud til en lille skov, ca. 4 km fra Kiels centrum. Hotellet har dejlige, velindrettede værelser i forskellige kategorier, men alle har badeværelse med douche, hårtørrer og kosmetikspejl, telefon, trådløst internet, satellit-tv og minibar. Værelserne ligger fordelt i hotellets tre bygninger.  

Hotellets "Fischers Fritz Restaurant" er særdeles hyggelig og tilbyder fremragende mad baseret på et "Feinheimisch"-princip med primært lokale råvarer. Samtidig har man et excellent vinkort med flotte tyske og internationale vine. Det er også her hotellets store morgenbuffet anrettes.  Til en lille snack i utide eller en drink før og eftermiddagen har Hotel Birke en hyggelig Kaminbar.  

Hotel Birke kalder sig med god grund også for Kiels wellnesshotel! Og i hotellets wellnessafdeling, der omfatter en indendørs swimmingpool, sauna, dampbad, tepidarium samt en Spa Bistro, der også serverer letter retter, kan I også få forskellige behandlinger og massage til ganske andre priser end herhjemme. Og i årets lune måneder kan I benytte en smuk, lille gårdhave med liggestole, rislende vand, fred og ro.

Overnatning på Ringhotel Birke

Designer Outlet Neumünster - Schleswig

Designer Outlet Neumünster ligger kun ca. 20 min. kørsel fra Kiel, i Neumünsters sydlige udkant. I det store åbne outlet finder I alle jeres favorit design-mærker op til 70 % billigere end de vejledende priser, året rundt. Her kan I slentre rundt i det dejlige outlet og den charmerene atmosfære og lade jer lokke af de mange gode tilbud i de over 100 butikker.

Hvis I i løbet af dagen trænger til en drink eller lidt at spise, er der også sørget for den del med indtil flere caféer og restauranter. Og er vejret til det kan I sidde udendørs og nyde frokosten, men I hviler fødder og planlægger næste angreb.

Efter en udmattede dag i Neumünster går turen til Schleswig og Ringhotel Waldschlösschen. Men måske kan I lige nå at besøge den berømte Nydambåd, et smukt vikingeskib fra det 4. århundrede, der er udstillet på Schloss Gottorf, der ligger nær hotellet. 

Hotel Waldschlösschen  
Hotel Waldschlösschen er et charmerende familiedrevet hotel, der ligger i udkanten af Schleswig, nær Schloss Gottorf, ca. 2 km fra Schleswigs centrum.  Hotellet har store, velindrettede ikke-ryger værelser med badeværelse, tv, trådløst internet, safe og minibar. En del værelser har desuden terrasse.  

Hotellet har den fortræffelig restaurant Olearius med et bredt og spændende menukort tilpasset årstiden og restaurant Fasanerie med et kreativt gourmet-køkken. Hvis vejret arter sig, er der servering på den store terrasse foran restauranten. Også hotellets store morgenbuffet indtages i restaurant Olearius. Hotelbaren Erwin-Hinrichs-Bar findes i området ved receptionen.

Hotellets Garden Spa tilbyder forskellige saunaer, swimmingpool, whirlpool og et stort område til kosmetiske behandlinger og massage. Udendørs findes en dufthave med forskellige planter fra Gottorfer Codex, en udendørs sauna Olarius Banja i russisk byggestil samt et bibliotek i en idyllisk beliggende pavillon.

Overnatning på Ringhotel Waldschlösschen

Afrejse

Efter den fremragende morgenmad på Ringhotel Waldschlösschen går turen nordpå til grænsen, hvor de mange grænsebutikker venter med bugnende hylder og stabler af ting og sager. Her er alt fra almindelige dagligvarer til fuldstændig overflødige lækkerier, man bare må have.

Herfra går turen hjemad....  

kort

Vis på kort

galleri

priser

Fra 1.135 kr.

Prisen inkluderer

  • 2 overnatninger

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Billeje

 

Om rejsen

  • 1 overnatning i Kiel på Ringhotel Birke
  • 1 overnatning i Schleswig på Ringhotel Waldschlösschen

I kan også vælge at bo begge nætter på Ringhotel Birke i Kiel eller på Ringhotel Waldschlosschen i Schleswig, hvis det basser bedre i jeres rejsemønster.

ekstra oplevelser

I kan også køre turen omvendt, forlænge opholdet med nogle ekstra dage i Kiel eller Schleswig eller kombinere med andre kør-selv-forslag.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Intern kommentar

Salgsinfo: Ringhotel. bookes på www.ringhotels.de. Kode FDM10

  • Kiel: Ringhotel Birke. Pris 125 € + 10% = 1040 kr. pr. DV inkl. morgenmad
  • Schleswig: Ringhotel Waldschlösschen. Pris 149 € + 10% =  1230 kr. pr. DV inkl. morgenmad