Ringhotel Wittelsbacher, Würzburg

Pragtfuldt hotel med udsigt over Würzburg

Ringhotel Wittelsbacher, Würzburg i Midttyskland
Ringhotel Wittelsbacher ligger majestætisk over den skønne by Würzburg, Franken-vinens hovedstad. Her lokker byens vidunderlige Altsadt og det imponerende Residenz med spændende oplevelser. Mens floden Main stille løber forbi den mægtige Festung Marienberg.

Hvis jeres kør-selv-ferie går til Franken, vil Ringhotel Wittelsbacher være det perfekte hotel til oplevelser i det spændende vinland, kendt for de buttede Bocksbeutel-flasker. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 525 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Spændende frankisk madkultur

Ringhotel Wittelsbacher Höhe ligger i fred og ro over vinmarkerne med en fantastisk udsigt over den dejlige by Würzburg og det imponerende Festung Marienberg. Værelserne er opdelt i flere kategorier, fra rustikke komfortable standardværelser til moderne superiorværelser. Fra de fleste værelser har man den imponerende udsigt over byen. 

I hotellets restaurant serveres den overdådige morgenbuffet og om aftenen mødes frankisk og italiensk madkultur med alt fra Bratwurst til Saltimbocca, og om sommeren er hotellets panoramaterasse med udsigt over ”Juwel am Rhein” yderst populær. Ofte anrettes overdådige tema-buffeter.

Ringhotel Wittelsbacher Höhe har en skøn beliggenhed over Würzburg med 62 velindrettede værelser, deraf flere allergivenlige, de fleste med udsigt over byen, en herlig restaurant der serverer regionale og veganske retter. Og ikke langt derfra ligger Würzburg med Altstadt, Residenz und Hofgarten og Festung Marienberg.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud