Romantik Boutique Hotel Mühle Schluchsee

Boutique hotel for foden af Schwarzwald

Romantik Boutique Hotel Mühle Schluchsee, Schluchsee

Romantik Boutique Hotel Mühle Schluchsee, et smukt historiske landsted, bygget i 1603 som en gård, beliggende ved den sydlige fod af Schwarzwald. Frem til det 18. århundrede var her en kornmølle og man leverede bl.a. til St. Blasien-klosteret. Bækken, der oprindeligt trak møllen, løber stadigvæk forbi terrassen, inden den løber ud i Schluchsee. Romantik Boutique Hotel Mühle Schluchsee er omgivet af skov og natur hvor I rigtig kan trække jer tilbage og slappe af.

Fra 525 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

I den historiske mølle fra det 17. århundrede, der ligger midt i Schwarzwald, en af ​​de mest populære områder i Tyskland. Schwarzwald imponerer med natur, kultur og nydelse, udover kukuret og de spektakulære Bollenhut. Romantik Boutique Hotel Mühle Schluchsee har ti kærligt og individuelt indrettede værelser, hvor der fokuseres på nydelse, gæstfrihed og afslapning. Værelserne er opdelt i tre kategorier, alt efter størrelse, og mange af dem har bl.a. balkon. Alle værelse har naturligvis al moderne komfort.

Oxalis, også bedre kendt som skovsyre, symboliserer naturens skønhed. Restauranten mål er at fusionere skønheden og omdanne den til  velsmagende retter. Når man sammensætter menuerne, er det efter lokale producenter og sæsonerne. Kaiseki er et udtryk fra japansk kultur, der bogstaveligt oversat betyder det "at sidde i selskab". Oprindeligt blev der serveret mad til te-ceremonien, men i restauranten Schwarzwald-fortolkning resulterer dette i mange små retter. Omotenashi er oprigtig gæstfrihed i øjenhøjde, og man forsøger at sætte service derefter. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud