Romantik Hotel auf der Wartburg, Eisenach

Traditionsrigt hotel Majestætisk beliggende over Eisenach

Romantik Hotel auf der Wartburg, Eisenach, Thüringen

Borgen Wartburg tårner majestætisk over byen Eisenach, stadig "so hoch und froh" som Goethe engang udtrykte det. Romantik Hotel auf der Wartburg har bevaret sin gæstfrihed siden pilgrimmene bankede på døren. I 100 år har det været en "Gasthof für fröhliche Leut", og i dag sikrer et ungt og engageret team sikrer en behagelig og eksklusiv atmosfære, hvor vores gæster føler sig godt tilpas.

Fra 1.350 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel auf der Wartburg er fredet og en dal af UNESCOs Verdensarv Wartburg. Romantik Hotel auf der Wartburg har 37 individuelle og fantasifulde designede hotelværelser, der vil fascinere de fleste. Hvor århundreders historie er kombineret med moderne komfort og hvor alle værelser byder på fladskærms-tv, radio, telefon, safe, minibar og trådløst internet.

Enhver der prøver en af ​​Thüringens specialiteter med hjemmelavet Thüringer bratwurst og ægte Thüringer Klöße (Knödel), vil blive overrasket over kokkens kombination af det traditionelle landkøkken og den moderne køkkenfilosofi. Små historier om produkternes oprindelse og sammensætning fortælles også på en tiltalende måde, og originale smagsoplevelser, enkelhed og den bedste kvalitet, primært økologisk, er standarden i Restarurant Landgrafenstube, og fra den tilstødende Landgraf-terrasse har I en betagende udsigt over Thüringer Wald til Rhön og langt ind i Hessen.

Hotellets wellnessområde "Fountain of Youth" ligger i den oprindelige hvælvede kælder og tilbyder en finsk sauna, solterrasse og et fitness- og massageområde, og en drikkefontæne giver frisk kildevand hentet direkte fra hotellets egen Wartburg-kilde.

Galleri

Kort

Vis på kort