Romantik Hotel Bayrisches Haus, Potsdam

Lækkert hotel i historiske potsdam

Romantik Hotel Bayrisches Haus, Potsdam

Romantik Hotel Bayrisches Haus er et familiedrevet 4-stjernet+ hotel idyllisk beliggende midt i en skov. Hotellet tilbyder fremragende gastronomi, fantastiske service og et stort spa-område, og er et godt udgangspunkt for oplevelser i den spændende by Potsdam eller Berlin, der med tog nås på under en halv time.

Hotellet har Potsdams første restaurant med en Michelin-stjerne, som den har fået tildelt flere gange. I gourmetrestauranten Kabinett F.W. skaber teamet omkring Alexander Dressel en kulinarisk blanding af lokale ingredienser med et internationalt tilsnit.

Fra 750 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Bayrisches Haus har 41 værelser fordelt på fire bygninger, hvorfra I altid har udsigt til uspoleret natur. De komfortable standardværelser i landlig stil har for det meste en balkon eller terrasse og er placeret i "Jagdhaus", "Gartenhaus" og i "Waldhaus". I hovedbygningen finder I Comfort- eller Comfort Superior-værelser samt Deluxe Superior-værelserne.

Hotellet har to restauranter, 1847 og Kabinett F.W, der for 125. gang har fået en Michelin-stjerne. Og i begge restauranter er det Alexander Dressel og hans team der tilbereder spændende retter tilpasset sæsonen. Og hvis vejret arter sig, kan I også nyde og slappe af på sommerterrassen. De fleste råvarer hentes lokalt, ja faktisk er mange af de lokale producenter blevet husets venner. I køkkenet er det råvarernes kvalitet der giver Michelin-stjernen.

Her kjan I også få genoplad batterierne med en tur gennem skoven, med Qi Gong eller ved at opleve omgivelserne på en cykeltur, hvorefter I kan slappe af i hotellets Wildlife Park Oasis. Hotellets spa- og wellness-område er mere end 440 kvm med swimminpool, massage, aroma-sauna, dampsauna, alpin sofa, fitness- og plejebehandlinger. TSslap af og nyd den uforstyrrede udsigt over den storslåede skov.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud