Romantik Hotel Böld, Oberammergau

Skønt hotel med udsigt til de tyske Alper

Romantik Hotel Böld, Oberammergau

Romantik Hotel Böld ligger ved floden Ammer, kun ca. 300 m fra centrum af Oberammergau, der er verdensberømt for sine passionsspil. Historien om Passionsspillene starter i år 1633, hvor Europa var plaget af pesten Den Sorte Død. Her gav Oberammergaus befolkning det løfte til Gud, at de hvert tiende år ville opføre en teaterforestilling om Jesu Kristi lidelseshistorie som et Passionsspil,  hvis bare byen gik fri af pesten. Det gjorde den. 

Fra 795 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Værelserne på Romantik Hotel Böld er pæne og velindrettede og alle med lydisolerede vinduer, nogle med balkon, men alle med alpin indretning og fantastisk udsigt til Ammergauer-alperne. Dagen starter med den frisk tilberedte morgenbuffet i hotellets elegante restaurant og den er naturligvis inkluderet i værelsesprisen.

Restauranten byder menuer inspireret både af det jordnære bayerske og det mere internationale. Så vidt muligt bruges forskellige regionale råvarer, så I får en autentisk kulinarisk oplevelse. Og I vil kunne føle at sprøde, friske salater og fisk- og kødretterne er tilberedt med stor omhu. Vegetarer og diætbevidste gæster kan også se frem til et stort udvalg af opfindsomme retter.

Romantik Hotel Böld byder også på et lille afslapningsområdet med dampbad, finsk sauna, organisk sauna, afslapningsrum og badekåbe, håndklæder og sauna sko. Romantik Hotel Böld er også et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture i den skønne region, og I kan låne cykler gratis på hotellet.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Oplev Bayern og Sydtyskland