Romantik Hotel Brogsitter's Sanct Peter, Bad Neuenahr-Ahrweiler

Lille, udsøgt hotel i Ahr-dalen

Romantik Hotel Brogsitter's Sanct Peter, Bad Neuenahr-Ahrweiler

Historien om den historiske kro, det nuværende Romantik Hotel Brogsitter's Sanct Peter ved floden Ahr går tilbage til år 600. Fra 1246 til 1805 var dagens Gasthaus Sanct Peter vingården for Kölner Domstifts, kendt som "katedralskattens perle", fordi kirkeherrene i Köln værdsatte den fremragende vin og ejendommens skønne beliggendhed. I dag ejes vingården og Romantik Hotel Brogsitter's Sanct Peter af Brogsitter-familien, der har dyrket vin i Tyskland i over 400 år. Og selv i dag producerer vingården verdensberømte Ahr-vine.

Fra 750 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med elegante værelser og hele 3 forskellige restauranter

Romantik Hotel Brogsitter's Sanct Peter er kendt og elsket som et fremragende hotel i Ahr-dalen. Her kan I lade jer forkæle i den stilfulde atmosfære i den 100 år gamle, fuldstændigt moderniserede villa “Köddermann”, med 17 elegante værelser og 3 suiter med al moderne komfort. Et specielt sted, hvor I kan undslippe hverdagens stress og jag.

Romantik Hotel Brogsitter's Sanct Peter tilbyder hele tre forskellige restauranten. Restaurant Brogsitter byder på en luksuriøs atmosfære med tidløs elegance og et spændende gourmetkøkken medinnovative og kreative retter, lette og fedtfattige. I Restaurant Weinkirche kan I opleve en unik atmosfære i lokalet fra det 13. århundrede. Her servers et fornemt, friskt køkken med regionale og klassiske specialiteter. Kaminstube byder på hygge og en afslappet atmosfære hvor I kan nyde kaffe, kage og hjemmebagte vafler eller kolde og varme retter fra Stube-menuen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Harzen og Midttyskland

Få et tilbud