Romantik Hotel Freiberg, Oberstdorf

Lille hyggeligt hotel i skønne Allgäu

Romantik Hotel Freiberg, Oberstdorf

I kan kalde det 4-stjernede Romantik Hotel Freiberg i Oberstdorf i regionen Allgäu hvad I vil; designhotel, boutiquehotel, gourmethotel? Det er et familiedrevet, lille 4-stjernet superior-hotel, som har alt, hvad de store hoteller også har. Og måske endda lidt mere. På Romantik Hotel Freiberg finder I 4 restauranter, swimmingpool, spa, personlig service og dejlige individuelt indrettede værelser.

Fra 490 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Med 24 værelser og 3 suiter er Romantik Hotel Freiberg utvivlsomt en af ​​de små blandt de 4-stjernede hoteller i Oberstdorf, men er et af de store, når det kommer til service. Her vil vi gøre alt for at gøre jeres ophold i Oberstdorf så behagelitg og forfriskende som muligt.

Hotellets stjernerestaurant Das Maximilians med stor sans for detaljer, byder på maksimal nydelses med servicen, feel-good-faktoren, atmosfæren og naturligvis ikke mindste maden. Her er attraktive borddekorationer, opmærksom men uformel service, et flot sammensat vinkort og selvfølgelig det kulinariske spektrum, der spænder fra udsøgt regional til kreativ kosmopolitisk, og der anvendes naturligvis de bedste lokale råvarer Restauranten har en stjerne i Michelin-guiden.

I hotellets kælder med dets historiske hvælvede loft venter et sensuelt afslapningsområde af høj kvalitet med finsk sauna, dampbad og infrarødt termisk bad. Her kan I blive forkælet med en massage, udvalgte wellness-te og frisk frugt. Desuden findes finsk saltsauna, vital sauna, isfontæne og en opvarmet udendørs pool året rundt.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud