Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg

Pragtfuldt hotel i Boppard ved 'Oberes Mittelrheintal'

Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg, Boppard, Rhinen

Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg ligger højt over Loreley-dalen med udsigt over den store Boppard Rheinschleife i et af Tysklands smukkeste landskaber Rhindalen mellem Koblenz og Mainz. Oplev den romantiske dal med den legendariske Loreley og de mange slotte Rhinen, som har været et UNESCOs verdensarvsliste "Oberes Mittelrheintal" siden 2002.

Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg tilbyder jer et væld af fritidstilbud eller wellness-ferie i en smuk kulisse. Slap af med en 18-hullers golfrunde på en af ​​de smukkeste golfbaner i Tyskland, eller lær at spille golf under kyndig vejledning af en hotellets undervisere.

Fra 790 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg tilbyder komfortable værelser og suiter, og I kan vælge mellem forskellige kategorier og lade jer overraske over temaindretningen fra Afrika til Benetton til Montgolfière. De stilfuldt indrettede værelser og suiter er 20 til 65 m² store, og de fleste af dem har balkon eller terrasse.

I restauranten "Waidblick" oplever I en harmonisk syntese af traditionel atmosfære og moderne møbler, og med den vidunderlige udsigt over Boppard Rhin-sløjfen er lokker restauranten med lækre retter. Og om sommeren inviterer Rhineterrassen og den hyggelige klostergård jer til at blive hængende med en forfriskende øl eller kaffe og kage. Det ideelle sted for en pause under en vandretur på Jakobsberg!

Passionerede golfspillere vil elske Romantik Hotel Klostergut Jakobsberg med en af ​​de smukkeste golfbaner i Tyskland. Hotellets 18-hullers golfbane ligger på Jakobsberg nær Boppard på et plateau over Rhinen i Midterrheindalen nær Loreley. Og med den landlige beliggenhed mellem skov og vinmarker har golfspillere en vidunderlig udsigt over Rhinen, Westerwald, Taunus og Hunsrück. Og efter golfrunden kan I slappe af i wellness-området med behandlinger, saunaer og andre wellness-tilbud.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud