Hotel Schwalenberger Malkasten

Hyggeligt hotel med dejlig afslappet og uformal atmosfære i den lile romantiske bindingsværksby Schwalenberg midt i det smukke Weserbergland. Et dejligt sted af slappe af, nyde lange gåture i de smukke skove og nyde restauranten gode mad og de rimelige priser.

Bestil her

Her skal du bo

Vis på kort

Hotel Schwalenberger Malkasten
Hotel Schwalenberger Malkasten ligger midt i en herlig idyl med pæne værelser med badeværelse, tv og telefon. Desuden har hotellet en lille, hyggelig Bierstube og en fortræffelig restaurant med et bredt udbud af det gode tyske køkken. Alt sammen til yderst rimelige priser.

Restauranten er åben for:

  • Morgenmad 8.00 - 10.00
  • Frokost 12.00 - 14.00
  • Middag 18.00 - 21.00 (det varme køkken)
  • "Happy Hour" Bierstube 18.00 - 19.00
  • Bierstube 18.00 - ? (afhænger af antal gæster)

Her er ikke tale om noget luksushotel, men om et rart hotel med en behagelig og uformel atmosfære, ideelt til nogle fredelige dage med afslapning og gode oplevelser. 

Hotel Schwalernberger-Malkasten er et familiedrevet hotel, nu på 3. generation med Diane Vandieken (født Kotzenberg) ved roret.

Schwalenberg & omegn
Schwalenberg ligger ca. 50 km fra rottefængerbyen Hameln og er den mest idylliske, lille bindingsværksby man kan forestille sig, og allerede når man kører ind gennem byen ad de toppede brosten mod hotellet, betages man af de smukke gamle huse.

Byen var traditionelt et tilholdssted for kunstmalere, og kunsten lever da også stadig i de gamle bindingsværkshuse. Her findes flere små gallerier, og malere kommer stadig på besøg for at arbejde med deres kunst. Og ikke mindst hotellets navn bærer præg af byens maleriske fortid.

Omegnen Weserbergland og Naturpark Teutoburger Wald byder på et væld af seværdigheder, både kulturelt og naturmæssigt, og på hotellet får I ved ankomst en oversigt (på dansk) over de mange udflugtsmuligheder. Også skovene omkring byen lokker med dejlige vandreture, og på turistkontoret kan I få brochurer over de afmærkede vandrestier.

Afstande: Kruså 405 km. Puttgarden 380 km. Rostock 440 km.

Bestil her