Spa-ruten Schwarzwald-bäderstrasse

Forkæl dig selv på Spa-ruten

Er du til spa, massage og forkælelse? Så er Schwarzwald-bäderstrasse, også kendt som Black Forest Spa Route, i Sydtyskland lige noget for dig. På denne 270 kilometer lange rute, der inkluderer byer som Pforzheim, Bad Roppoldsau og Baden-Baden, er wellness, spa og romantik i højsædet. Her venter naturområdet Schwarzwalds mineralske kilder på nogle af de allerbedste spa i Tyskland. Schwarzwald-bäderstrasse er ren nydelse og afslapning, hvor du kan skrue helt ned for tempoet og glemme tid og sted, når du igen og igen oplever, at sjælen bliver forkælet med skønne naturomgivelser og behagelige spabehandlinger. Pust ud, tag en dyb indånding og få fornyet energi på en luksuriøs omvej på din kør-selv-ferie i Schwarzwald eller det tyske vinland.

Inspiration

Sydtysk idyl på Spa-ruten

Denne 270 kilometer lange rute, gennem vinmarker, blide bakker, idylliske dale og nåletræsskove, tager dig forbi Schwarzwalds mange idylliske spabyer som Baden-Baden, Bad Herrenalb, Bad Wildbad og Badenweiler. Men Schwarzwald-bäderstrasse byder også på masser af historie, kunst og kultur på vejen. Besøg byer som Pforzheim, kendt for sin smykkeindustri, Calw og Nagold med de fine bindingsværkshuse og Vischer Paladset, historiske Freudenstadt, Baiersbronn med gastronomiske oplevelser og Altensteig med postkortperfekte huse.

... Men det er også andet end spa

Selvfølgelig er spaoplevelserne i fokus på Schwarzwald-bäderstrasse, men undervejs kan du også forkæle dig med den gode mad og vin i Sydtyskland, der også lader sig inspirere af nabolandet Frankrig. Når du trænger til at lave noget andet end at få massage eller lade batterierne op i et spa, kan du fortsætte de gode oplevelser for krop og sjæl ved at bruge naturen og få noget frisk luft. Rundt på ruten finder du aktiviteter for enhver smag, såsom golf, klatring, fiskeri samt vandreture og cykelture i den sorte skov, der har været brugt som inspiration til mange af Brødrene Grimms eventyr. Sparuten er en perfekt måde at forlænge jeres kør-selv-ferie i vinmarkerne ved Rhinen-flodens bredder på. Forkæl fx jer selv med lidt ekstra luksus på vores kør-selv-ferie Fra Riesling til Pinot. God fornøjelse. 


"Baden-Baden er mere end en berømt kurby. Her kan i forkæle jer selv med at shoppe internationalt modetøj, gå til koncert i en af Europas største koncertsale, prøve lykken på casino eller nyde de kulturelle omgivelser."

- Mogens Christensen, Europa-specialist og produktchef i Lyngby


 

Kort

Vis på kort

Oplev Sydtyskland - Skab din egen historie