3 Fantastiske strande i Florida

Børnevenlige sandstrande

Brede, hvide sandstrande med skyggende palmer og bølger, der rytmisk slår op på kysten. Florida har nogle af verdens bedste strande, og de er en af solskinsstatens største trækplaster. Men der er stor forskel på oplevelsen - alt efter hvilken kyst I søger hen til. Strandene langs Floridas Atlanterhavskyst har ofte en del sten, og vandet bliver hurtigt dybt, mens der på vestkysten, ud til til den Mexicanske Golf, er yderst børnevenlige strande med timeglas-lignende sand og smukke skaller. Den ene strand afløser den anden, så hop i badetøjet og find strandlegetøjet frem til en herlig dag i vandkanten.

inspiration

1. Sand mellem tæerne på Clearwater Beach

Florida Clearwater Beach

 

På en tange ud for Floridas fastland og byen Tampa finder I Clearwater Beach - en strand der af flere omgange er blevet udråbt til en af USA's bedste. Følelsen af det bløde, hvide sand mellem tæerne og den afkølende fornemmelse, når I tager en dukkert i det klare vand, er i den grad med til at bekræfte den fornemme titel. Trænger I til en iskold drink eller måske en is til børnene (eller dig selv?), er molen, Pier 60, Clearwaters åbenlyse udgangspunkt, hvor I bliver mødt af gadekunstnere, musikalske events og festlig stemning. Her kan I også nyde en betagende solnedgang over den mexicanske golf ved skumringstid.

2. Solskinsgaranti på St. Pete Beach

St Pete Beach - lækker strand i Florida

 

Er I på udkig efter en strand med en mere afslappet atmosfære, skal I køre en lille times tid sydpå til St. Pete Beach - tæt på byen St. Petersburg. Vejret er det tætteste, du kan komme på en solskinsgaranti - og med hele 768 solskinsdage i træk er det ikke så underligt, at det er listet i Guinness Book of Records. På Johns Pass Village & Boardwalk kan du slentre mellem lækre restauranter og shopping, mens du overvejer, hvilken type af vandsportsaktivitet der passer dig bedst.

3. Paradisøer og muslingeskaller ved Fort Myers

Florida Sanibel Island Børn

 

Der findes næsten ikke noget så hyggeligt som at tage børnene med på jagt efter muslingeskaller - særligt når hver enkel skal har sin egen skønhed. På Sanibel og Captiva Island ved Fort Myers glemmer I hurtigt hverdagens travlhed, mens I går foroverbøjet og leder efter den smukkeste muslingeskal - og når I er trætte af at kigge direkte ned i det kridhvide sand, er en tur i en katamaran i det krystalklare vand en sikker familiesucces.


"Gå en tur på stranden på Sanibel Island. Nyd roen og havet og saml de smukkeste muslingeskaller som et evigt minde." 

 - Joan, rejsespecialist i Odense


 

kort

Vis på kort

Oplev Florida