320 Guest Ranch

Her kan du rigtigt smage på western-livet

I Big Sky County, Montana, er cowboys ikke blot en romantiseret legende fra det Vilde Vestens storhedstid; de rider stadig rundt i de skovklædte bjerge og på de øde vidder. Heste er en vigtig del af livet på prærien, og ved bredderne af Gallatin River kan hele familien smage på det spændende western-liv på den 110 år gamle 320 Guest Ranch blandt professionelle wranglers, rustikke træhytter og vilde heste. Og ikke langt fra ranchen venter et geotermisk festfyrværkeri i USA's nok vildeste nationalpark, Yellowstone, der er oplagt at besøge på jeres kør-selv-ferie.  

Få midtvesten helt ind under huden og Bo på 320 Guest Ranch.

inspiration

Under Montanas blå himmel

Over Big Skys grønne bjergtoppe og enge, hvor hestene græsser, stråler himlen ekstra blå. Naturen her er vild og uberørt og opleves allerbedst på dens egne præmisser, når I er til hest. Rid afsted med wranglerne og bestig de omkringliggende bjerge, rid langs hvislende floder og måske er I heldige at komme tæt på vestens vilde dyr som hjorte, ørne, elge, prærieulve, bjørne og ulve. Efter en dag i sadlen kan I slappe af under den stjernespækkede nattehimmel, mens bisonbøfferne syder på grillen, og nyde alt det bedste af livet på prærien. 

Jorden dundrer, når hestene slippes fri

Et virvar af flagrende hestemaner, tunge støvskyer og rutinerede wranglers, der kyndigt genner hestene ud på markerne, passerer forbi jer i stor fart. Jorden ryster nærmest under fødderne på jer og den buldrende lyd af over 300 hestehove, der galoperer ud i friheden, er øredøvende. Det er et fascinerende syn, når ranchens godt 80 heste hver aften klokken 17 bliver sluppet ud på de langstrakte vidder, hvor de løber frit, indtil wranglerne henter dem ind igen næste morgen. 


"I Big Sky leves livet udenfor og hele familien kan være med. Tag fx på den ugentlige hestevogstur til bbq eller hvad med at prøve en montana-favorit: fluefiskeri?" 

- Stine, USA-rejsespecialist i Roskilde


 

Vil I bo på 320 Guest Ranch?

kort

Vis på kort

Oplev Rocky Mountain og Midtvesten - Skab din egen historie