The Berkshires

Oplev Massachusetts smukkeste landskaber

Kommer du fra Springfield og kører gennem det kuperede landskab via Jacobs Ladder Trail, krydser du de sydlige Berkshires i Massachusetts. Her kan du se frem til New Englands klassiske landskaber med store skove, floder, søer, vandfald, enorme kampesten fra istiden og hyggelige småbyer. Berkshires er også kendt for sine museer, historiske pladser, musik, dans, kunst, lokale markeder og masser af god mad.

Hver årstid har sin charme i Berkshires, hvor hele farvepaletten træder frem i løbet af året, men efteråret med de brændte farver er noget helt særligt. Du kan kaste dig ud i et hav af friluftsaktiviteter fra vandring, mountainbiking, golf og rideture til rafting ned ad Deerfield River.

Inspiration

Balance Rock - et levn fra istiden

Istiden har efterladt flere enorme kampesten i Berkshires. Kongen af dem alle er Balance Rock tæt på Lanesborough. Stenen balancerer vitterlig på en anden sten og har været afbildet på postkort i mere end 120 år.

Shopping i Berkshires

Søger du efter shopping, souvenir og rejseminder fra kør-selv-ferien i New England, finder du flere småbyer i Berkshires med antikviteter, kunsthåndværk, tøj og meget mere. Downtown Lennox, Pittsfield og Great Barrington ligger som ”3 på stribe” i det sydvestlige Massachusetts med masser af god shopping og spisesteder.

Kort

Vis på kort

Oplev det østlige USA - Skab din egen historie