Natur i The Berkshires

Oplev Massachusetts smukkeste landskaber

Kommer du fra Springfield og kører gennem det kuperede landskab via Jacobs Ladder Trail, krydser du de sydlige Berkshires i Massachusetts. Her kan du se frem til New Englands klassiske landskaber med store skove, floder, søer, vandfald, enorme kampesten fra istiden og hyggelige småbyer.

Hver årstid har sin charme i Berkshires, hvor hele farvepaletten træder frem i løbet af året, men efteråret med de brændte farver er noget helt særligt. Du kan kaste dig ud i et hav af friluftsaktiviteter fra vandring, mountainbiking, golf og rideture til rafting ned ad Deerfield River.

Inspiration

Balance Rock - et levn fra istiden

Istiden har efterladt flere enorme kampesten i Berkshires. Kongen af dem alle er Balance Rock tæt på Lanesborough. Stenen balancerer vitterlig på en anden sten og har været afbildet på postkort i mere end 120 år.

Shopping i Berkshires

Berkshires er også kendt for sine museer, historiske pladser, musik, dans, kunst, lokale markeder og masser af god mad.Søger du efter shopping, souvenir og rejseminder fra kør-selv-ferien i New England, finder du flere småbyer i Berkshires med antikviteter, kunsthåndværk, tøj og meget mere. Downtown Lennox, Pittsfield og Great Barrington ligger som ”3 på stribe” i det sydvestlige Massachusetts med masser af god shopping og spisesteder.

Kort

Vis på kort

Oplev det østlige USA - Skab din egen historie