Boston hvalsafari – kom tæt på havets kæmper

3 timers hvalsafari

Tilbring en uforglemmelig dag blandt havets kæmper på en tre timers hvalsafari i et af verdens rigeste hvalreservater. Sammen med forskere fra New England Aquarium vil I få et unikt indblik i de fantastiske skabningers forunderlige verden. Her venter jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fra 369 kr.
pr. person for 3 timers hvalsafari fra Boston.

Rejseperiode:
Medio marts - medio oktober.

Afgange: Daglig 

Varighed: ca. 3 timer 

Pris pr. person fra:
Voksen: 369 kr.
Barn (3-11 år): 260 kr.

 

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Oplev Bostons kæmper

Det er en speciel oplevelse at betragte en 15 meter lang pukkelhval bryde havoverfladen eller mærke vandsprøjtet fra en 80 tons finhval, der kaster sig i bølgen. Fra dækket af den specialdesignede og komfortable katamaran kan I måske øjne legesyge delfiner, der danser i horisonten eller se elegante vågehvaler smyge sig forbi. Stellwagen Bank Marine Sanctuary ud fra Bostons kyst er et af verdens rigeste marinereservater, og I kommer med garanti til at opleve nogle af de mange havdyr, der lever i området.

Forskerne fra New England Aquarium har igennem mange år skabt et helt specielt bånd til mange af hvalfamilierne og deres viden om og kærlighed til dyrene vil sørge for, at I får en vidunderlig dag i selskab med havets mest fantastiske skabninger.

kort

Vis på kort

få et tilbud