C19 motorhome - 3 pers.

C19 - let at køre

C19 er særlig velegnet til 2 personer og til familier med ét barn, som ønsker et lille motorhome, der er let at køre og ikke fylder meget på vejen. C19 er åben mellem førerkabinen og opholdskabinen, og med en indvendig højde på 2 meter føles det rumligt. Bredden på motorhomet er godt 2 meter, og det er ret smalt for et motorhome. C19 modellen er derfor ekstra let at køre, og så er den udstyret med både fartpilot og aircondition. 

C19 motorhomet er for dig, som ønsker et lille motorhome uden at gå på kompromis med faciliteter og sikkerhed. Se video og få en introduktion.

Se filmen
Lej et C19 Motorhome

information

Indretningen i C19

Sovepladsen over førekabinen er ekstra rummelig, så der er fint plads til to voksne personer. Spisepladsen midt i motorhomet kan også slås ned og det giver en ekstra soveplads, særligt velegnet til børn.

Køkkenet har alle de samme faciliteter, som man finder i de større motorhomes modeller. Her er både mikrobølgeovn, gaskomfur og køleskab.

Det indbyggede baderum har bruser med varmt vand. Og toilet, vask og bruser er af høj standard.

kør-selv-forslag

prisberegner

Beregn prisen på C19 motorhomet

C19 modellen er miljøvenlig med aerodynamisk design, lette aluminiumshjul, energisparende LED belysning, den seneste AGM batteri-teknologi og solceller i taget. En C19 model kører cirka 6-8 km pr. liter benzin og det er næsten 50% mere end andre køretøjer af denne type.

I formularen herunder kan du finde prisen på C19 motorhomet og de andre modeller. Bemærk, at priserne opdateres ugentligt og at du oftest får de bedste priser, hvis du er tidligt ude.

*Når du har fundet prisen, skal du ringe til vores rejsespecialister.

Få et tilbud