C30 Motorhome - 7 pers.

c30 - et helt hjem på hjul

C30 er den største af de 4 motorhome modeller, og den har plads til 7 personer. Den er særligt velegnet til den store familie, eller til to par, da soverummene er adskilte med mulighed for privatliv. C30 er for dig, som ønsker et helt hjem-på-hjul. Se video og få en introduktion.

Se filmen
Lej en C30

information

Indretning i C30

Bagerst i C30 er der en queensize dobbeltseng. Og over førerkabinen er der en anden queensize soveplads til to personer. Spisepladsen kan slås ned og sofaen slås ud, så det giver yderligere 3 sovepladser. C30 er udstyret med gode køkken-faciliteter. Badeværelset har brusekabine med varmt vand, og der er vask og toilet. Bagerst i C30 modellen er der store opbevaringsrum med plads til campingstole, bagage og indkøb.

Let at køre

Selvom C30 modellen er stor er den ikke sværere at køre end de mindre motorhomes modeller. Afstanden mellem hjulene er gjort større, så den er lettere at dreje. Med en C30 model får du ekstra plads, der kan være dejligt på især længere road trips.

kør-selv-forslag

prisberegner

Beregn prisen på C30 motorhome

I skemaet herunder finder du prisen på C30 motorhomet og de andre motorhome modeller. Bemærk, at priserne opdateres ugentligt og at du oftest får de bedste priser hvis du er tidligt ude.

*Når du har fundet prisen, skal du ringe til en af vores rejsespecialister

Få et tilbud