1840s Carrollton Inn

Smuk og autentisk stil og hyggelig gårdhave

1840s Carrollton Inn, Baltimore i Maryland
Når man træder ind ad hoveddøren til 1840s Carrollton Inn, træder man samtidig ind i en svunden fransk tidsalder, hvor kun de elektriske lys afslører nutiden.

Et romantisk sted med hyggelig gårdhave, hvor I kan spenderer et par nætter på jeres kør-selv-ferie gennem Maryland. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 650 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
2018

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Super charmerende inn fra det 19. århundrede

Intet er overladt til tilfældighederne i denne charmerende inn i to etager fra det tidlige 19. århundrede, som er omgivet af en hyggelig gårdhave. Alt er holdt i en autentisk stil med antikviteter og møbler fra en længst svunden tid. Vi befinder os i det historiske Jonestown, og huset er da også historisk inspireret af de oprindelige ejere i 1700-tallet, hvor Charles Carroll of Carrollton var den eneste katolske medunderskriver af Declaration of Independence. Her hersker en helt speciel tidsånd og ro, hvor luksus og elegance går hånd i hånd - ikke bare et sted at sove, men et sted til romantik og drømme.
 

  • 13 historiske og individuelt indrettede værelser og suiter med hver deres unikke særpræg med navne på begivenheder fra 1800-tallet.
  • Alle værelser har de mest fantastiske og ikke to ens himmelsenge og de skønneste badeværelser med whirlpools smukt afstemt med alle moderne faciliteter.
  • Hver morgen serveres der en omfattende, udsøgt American-style morgenmad ved romantiske borde for to i den historiske stue på 1. sal, i den hyggelige gårdhave eller på værelset efter eget ønske.
  • Individuelt tilpasset morgenmad på forespørgsel.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud