1889 WhiteGate Inn & Cottage

Historisk charme og masser af luksus

1889 WhiteGate Inn & Cottage, Asheville i North Carolina
Når I træder ind ad døren på WhiteGate, træder I ind i en verden af luksus og forkælelse, wellness og gourmetmiddage, hvor både krop og sjæl genoplades på ny.

På 1889 WhiteGate Inn & Cottage, der ligger nær Great Smoky Mountain National Park, kan I tilbringe et par nætter på kør-selv-ferien i North Carolina. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 797 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Forkælelsesferie med mulighed for massage og spa

1889 WhiteGate Inn & Cottage er en skøn blanding af en traditionel inn med al dens historiske charme samtidig med, at den også har al den luksus, der hører et boutique-hotel til. Her er kælet for hver en detalje lige fra den udsøgte morgenmad til de vidunderlige værelser og den prisbelønnede have med de mange sjældne planter fra hele verden. Omgivelserne er den perfekte ramme om en forkælelsesferie med bl.a. mulighed for massage og spa, men også for store oplevelser i den nærliggende Asheville med shopping og gode restauranter samt Great Smoky Mountain National Park, Blue Ridge Parkway og det imponerede Biltmore Estate.
 

  • 11 store og luksuriøst indrettede værelser og suiter med hver deres historiske charme, hvor enkelte stadig har de synlige stenmure fra 1889.
  • Alle værelser har skønne siddegrupper, romantiske og individuelt indrettede badeværelser med fx badekar med løvefødder, jacuzzi, dampbad, kamin eller pejs og alle moderne bekvemmeligheder.
  • Daglig udsøgt 3-retters gourmetmorgenmad. Kager, cookies, frisk frugt, kolde og varme drikke er til gæsternes rådighed hele dagen, og om aftenen serveres der hors d'oeuvres og vin.
  • WhiteGate Picnic Basket - Picnic Basket To Go! Hvis I vælger at besøge det storslåede, franskinspirerede Biltmore Estate, kan I bestille en picnicbasket fuld af lækre sager til den perfekte romantiske udflugt til en ægte slotsoplevelse fra 1800-tallet.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud