Anchorage 1770

skøn beliggenhed og udsigt til Beaufort River

Anchorage 1770, Beaufort i South Carolina
Kast jeres eget indre anker for nogle dage og nyd en romantisk ferie i så udsøgte omgivelser, at det kan være svært at lette anker igen og sætte kursen mod nye mål.

Nyd nogle dage i afslappende omgivelser, på Anchorage 1770 i Beaufort, undervejs på jeres kør-selv-ferie gennem South Carolina. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 839 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo i ægte sydstatsomgivelser

Med en perfekt beliggenhed i ægte sydstatsomgivelser med palmer og udsigt til Beaufort River og blot et stenkast fra downtown Beaufort byder Anchorage 1770 sine gæster velkommen til et romantisk ophold ud over det sædvanlige. Den smukke, gamle bygning fra 1770 er totalrenoveret med respekt for den autentiske tidsånd fra dengang, men samtidig opdateret til nutidens standarder med en gennemført stilfuld og enkel indretning i lyse, venlige farver. Hvad enten I er til afslapning med en god bog og et glas vin med udsigt over floden, yoga på verandaen, en historisk tur i hestevogn, shopping eller kulinariske eventyr, får I en sjælden lejlighed til at opleve det hele i Beaufort.
 

  • 14 store, luksuriøst og individuelt indrettede værelser, hvoraf flere har en smuk udsigt til Beaufort River og værelserne øverst har, hvad de selv kalder, "the best view in Beaufort".
  • Alle værelser har desuden pejs/kamin, en dejlig siddegruppe og flot indrettede nutidige badeværelser og enkelte en mere rustik indretning med bl.a. blottede loftsbjælker fra 1700-tallet.
  • Ved ankomst får I et glas perlende champagne, og hver morgen kan I vælge enten at spise morgenmaden på værelset, i spisestuen eller på den smukke veranda med udsigt over Beaufort River.
  • Mulighed for afslapning og picnic i den store have med den flotte udsigt til vinmarker, lavendelmarker og de skovbeklædte bjerge i baggrunden. Nydes optimalt med et godt glas vin fra Beliveau Estate.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud