Applewood Inn

Middelhavsidyl, lækker mad og udsøgte vine

Applewood Inn, Guerneville i Californien
Applewood Inn ligger i de skønneste, grønne omgivelser, man kan tænke sig, omgivet af de tårnhøje redwoodtræer lige i hjertet af Sonomas Russian River Valley. Dalen er især kendt for sin vinfremstilling på Pinot Noir og Chardonnay-druer, og vinene kan naturligvis smages i restauranten.

Få kilometer fra Appelwood Inn ligger vingårdene i Napa og Sonoma Valley på stribe, så er I på kør-selv-ferie i Californien, er stedet perfekt til et par overnatninger. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

 

Fra 933 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantiske restaurant med udsigt til gigantiske redwoodtræer

Restauranten på Applewood Inn er prisbelønnet og fik i 2011 tildelt en enkelt stjerne i Michelin. Den romantiske restaurant har derudover en smuk udsigt over gårdhaven og de gigantiske redwoodtræer. Den skønne gårdhave er fyldt med pudsige statuer, krukker og fontæner omgivet af de charmerende bygninger med tegltage i bedste middelhavsstil og villaer med stuk. Sammen med de overdådige frugtplantager og køkkenhaver, der sommeren igennem bidrager til restaurantens varierede menukort, er her skabt en atmosfære af en "Gentleman's Farm". Applewood Inn ligger blot få minutters kørsel fra vingårdene i Napa og Sonoma Valley, Sonomakysten og Armstrong State Redwood Reserve.

  • 19 dejlige værelser med udsigt til de grønne omgivelser
  • Stort morgenbord
  • Prisbelønnet restaurant med en stjerne i Michelin 2011
  • Middelhavs inspirerede middagsretter med tilhørende vine fra Sonoma Valley
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud