Ballastone Inn

Ægte sydstatskultur

Ballastone Inn, Savannah i Georgia
Her mødes I af den ægte sydstatskultur, hvor I føler jer velkomne fra det øjeblik I træder ind ad døren og modtages i luksuriøse omgivelser, som er jeres for en stund. Denne inn er blevet kåret som "Savannahs bedste Bed & Breakfast" i Savannah Magazines 2018-læserundersøgelse.  

Er i på kør-selv-ferie i Georgias og kommer til Savannah, kan I bo på Ballastone Inn, der ligger som en oase i byen. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 899 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksuriøse omgivelser i en smukt bygning fra 1733

Ballastone Inn er en smuk, gammel bygning fra 1733, der i 1980 blev gennemgående renoveret og omdannet til den moderne bed and breakfast, den er i dag med antikke møbler, autentiske reproduktioner, og udstråler på fornemmeste vis datidens atmosfære og elegance. Ballastone Inn er en kærkommen oase i storbyen Savannah, hvor man hensættes til en anden tid og et andet tempo med tid til forkælelse og nydelse på første klasse, og den er år efter år kåret som Savannahs bedste inn. Her får I det bedst tænkelige udgangspunkt for en livsnyderferie i luksuriøse omgivelser krydret med Savannahs mange kulturelle og kulinariske tilbud.
 

  • 16 store, individuelt og stilfulde værelser og suiter, antikt og romantisk indrettet, hvoraf flere har udsigt til den smukke have. Værelserne er fordelt på flere etager, som kan nås med elevator, og de har alle unikke og charmerende pejse og badeværelser.
  • En overdådig gourmetmorgenmad serveres daglig i spisestuen, men det er også muligt at få en continental breakfast på værelset.
  • Eftermiddagsteen, den såkaldte Daily High Tea, på Ballastone Inn, Savannahs mest eksklusive adresse, er en berømt tradition, der serveres daglig kl. 16, hvor det fineste sølvtøj og antikke service kommer frem.
  • Om aftenen serveres der hors d'oeuvres i baren akkompagneret af sherry og portvin med mulighed for at tilkøbe øl og vin.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud