Beliveau Estate

Et paradis for vinelskere

Beliveau Estate, Blacksburg i Virginia
En ægte livsnyderferie venter på Beliveau Estate, der har egen vingård og en stor produktion af lækre lavendelprodukter - lige til at tage med hjem i kufferten.

Tag på kør-selv-ferie gennem Virginia og bo på Beliveau Estate, der er et sandt paradis for vinelskere og romantikere. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 770 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd et godt glas vin på den overdækkede veranda

Beliveau Estate har som en del af deres store vingård en mindre bed and breakfast med fem luksuriøse gæsteværelser og ligger i de skønnest tænkelige omgivelser mellem Roanoke og Blacksburg. Her produceres prisbelønnede hvid- og rødvine, som I kan nyde på den overdækkede veranda, til en picnic i haven eller ved kaminilden i de køligere måneder. Ud over vin dyrkes her også lavendel, og den sidste søndag i juni afholdes Lavendelfestivalen, en årlig tilbagevendende familiebegivenhed, hvor alle er velkomne. Et sandt, lille paradis for vinelskere og romantikere, hvor I har mulighed for at købe kvalitetsvine og lækre lavendelprodukter med hjem.
 

  • 5 luksuriøse og individuelt indrettede værelser i hyggelige omgivelser.
  • Alle værelser har pejs, terrasse eller veranda og charmerende, individuelt indrettede badeværelser med bl.a. brusebad, badekar med løvefødder eller spa.
  • Hver morgen serveres der en omfattende, hjemmelavet 3-retters gourmetmorgenmad sammen med frisklavet kaffe, te og varm kakao.
  • Mulighed for afslapning og picnic i den store have med den flotte udsigt til vinmarker, lavendelmarker og de skovbeklædte bjerge i baggrunden. Nydes optimalt med et godt glas vin fra Beliveau Estate.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud