Bentwood Inn Bed & Breakfast

Ægte westernferie i Wyoming

Bentwood Inn Bed & Breakfast, Jackson Hole i Wyoming
Lysten til førsteklasses udendørsliv og mod på store naturoplevelser og eventyr skal pakkes i kufferten til en ægte westernferie på Bentwood Inn.

Hvis jeres kør-selv-ferie gennem Wyoming bringer jeg til Jackson Hole, så bør I tage en overnatning eller to på Bentwood Inn. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.451 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Livsnyderferie i den vilde nordamerikanske natur

Autentisk og rustik inn fra 1995 nær Jackson Hole i de mest spektakulære og naturskønne omgivelser i bedste westernstil. Lodgen er opført af 200 år gamle træstammer fra Yellowstone National Park og byder i dag sine gæster velkommen med al den luksus og komfort, man kan ønske sig af en livsnyderferie i den vilde nordamerikanske natur. Her kan I til fulde udleve jeres indre cowboy på hesteryg, klatre, fiske, cykle, spille golf og besøge både Grand Teton National Park og Yellowstone. Og efter en dag, hvor oplevelserne har stået i kø, venter den sagte, knitrende kamilild i pejsestuen på lodgen og kokkens lækre hors d'oeuvres.
 

  • 5 charmerende og individuelt indrettede værelser med de synlige træstammer fra Yellowstone, der giver stedet sin helt specielle autentiske atmosfære. Alle værelser har enten egen terrasse eller balkon samt en fantastisk panoramaudsigt til den omgivende natur - enkelte endda med udsigt til bjergene.
  • Hver morgen sørger kokken for en overdådig gourmetmorgenmad med friskbrygget, velduftende kaffe, en mosaik af sæsonens frugter, hjemmebagt brød og alskens lækkerier.
  • Først på aftenen serveres der daglig lækre hors d'oeuvres, et udvalg af oste fra nær og fjern, frisk frugt og grønsager, der kan nydes på verandaen eller ved kaminilden.
  • Og som et alternativ til de mange gode restauranter i Jackson Hole tilbyder Bentwood Inn mindst to gange om ugen en 4-retters sæsonmenu udelukkende til de fastboende gæster.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud