Berkeley House Bed and Breakfast

Historisk bygning i hjertet af byen

Berkeley House Bed and Breakfast, Staunton i  Virginia
Berkeley House er en hyggelig, lille bed and breakfast med smukke, teglbeklædte gavle, et romantisk tårnværelse og de klassiske hvide verandaer - en grand old lady - der nænsomt er restaureret til nutidens standard, men med respekt for husets historie fra 1890'erne.

På kør-selv-ferie gennem Virginia kan I fx stoppe et par dage i Staunton og bo på Berkeley House Bed and Breakfast. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 673 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik, forkælelse, natur og kultur

Her har I det perfekte udgangspunkt for at besøge Shenandoah Valley og Blue Ridge Mountains, men også for at gå på opdagelse i Staunton, der - om end den er lille - både har American Shakespeare Center og Woodrow Wilson Presidential Library & Museum - oprindelig hans barndomshjem. Her får I en udsøgt pakke bestående af romantik, forkælelse, natur og kultur.

  • 5 individuelt indrettede værelser med hver deres historiske charme med bl.a. antikke møbler eller kurvemøbler og pejs.
  • Alle værelser er store og rummelige med skønne siddegrupper, romantiske badeværelser og med udsigt til den lille have.
  • Morgenmaden serveres daglig i spisestuen og består af en lang lækkerier, der omfatter hjemmebagt brød, belgiske vafler, omeletter, pandekager, frisk frugt o.m.m.
  • Og skal I rigtig forkæle jer selv, kan I besøge American Shakespeare Center, der har et omfattende repertoire, eller få en afslappende luksusmassage på jeres værelse.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud