Birchwood Inn

Autentisk kolonistil

Birchwood Inn, Lenox i Massachusetts
Et ophold på Birchwood Inn er en som en rejse tilbage til kolonitiden i 1766, hvor denne inn stammer fra. Alt er i autentiske omgivelser lige fra den skønne, frodige New England-have med det tidstypiske stengærde, den store, overdækkede veranda og de charmerende kvistværelser.

I bliver mødt af idyl og indbegrebet af idyl, hvis I vælger at bo på Birchwood Inn på kør-selv-ferien gennem Massachusetts. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.075 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Start dagen med "Best breakfast in New England"

Birchwood Inn er indbegrebet af idyl og gæstfrihed. Her er forkælelsen i højsædet med friskbagte og stadig varme chip cookies og den overdådige morgenmad med friskbagt brød, fremtryllet af en af de "Eight Broads in the Kitchen", som de selv kalder sig. Dertil skal I så lægge eftermiddagsteen, der nydes på den hyggelige veranda til den sagte Berkshire-brise. Gode muligheder for vandre- og cykelture fra forår til efterår, og om vinteren er det oplagt at tage et par snesko på og begive sig ud på eventyr. Historiske hjem, forretninger, restauranter og gallerier i det historiske Lenox ligger blot et stenkast væk.

  • 11 rummelige og veludstyrede værelser i kolonistil, heraf flere med kamin
  • "Best breakfast in New England" med hjemmebagt brød, frisk frugt og lokale produkter
  • Eftermiddagste med hjemmebagt kage, is og sorbet
  • Friskbagte lækkerier "for sweet dreams"
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud