Blair Hill

Ægte luksus og varm gæstfrihed

Blair Hill, Greenville i Maine
Det eksklusive Blair Hill troner majestætisk mod den blå himmel i det, der tidligere var en stor ejendom på ikke mindre end 810 hektar og ligger smukt placeret med en imponerende udsigt over Moosehead Lake og de omgivende bjerge, lige så langt øjet rækker.

Overnat et par dage på Blair Hill på jeres kør-selv-ferie gennem Maine, hvor I kan slappe af og nyde den varme gæstfrihed. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.409 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd den storslåede udsigt over Moosehead Lake

Blair Hill er opført i 1891 oven på tykke stenmure og troner stolt over det omgivende landskab i den prægtige park, der er som skabt til ro og fred i de karakteristiske Adirondack havestole med den storslåede udsigt over Moosehead Lake. Her er fortidens elegance smukt afstemt med nutidens design som et gennemgående træk i alle de store, lyse og nænsomt restaurerede værelser. Utallige vinduer lukker om aftenen den svale brise ind, og sammen med den smukke cocktail lounge og den charmerende veranda er der skabt de perfekte rammer om afslutningen på endnu en dag i det skønne Maine.

  • 8 elegante luksusværelser med friske blomster og kaminer
  • Imponerende udsigt over Moosehead Lake fra alle værelser
  • Storslået gourmetmorgenmad
  • Kreativ 5-retters middag med råvarer fra egen have og drivhus og fra Maines bedste gårde og fiskere
  • Om sommeren tilberedes maden på en brændefyret Aztec-grill, der er køkkenets varemærke
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud