Burlington's Willis Graves Bed & Breakfast Inn

Afslappet landliv

Burlington's Willis Graves Bed & Breakfast Inn, Burlington i Kentucky
Sofistikeret charme og afslappet landliv ikke langt fra Cincinnati. Et lille stykke af himlen med forkælelse og luksus, hvor alle sanser kommer på overarbejde.

Bringer jeres kør-selv-ferie gennem Kentucky tæt på Burlington, så ligger dette sted i fredelige landlige omgivelser. Her kan I nemt tilbringe et par dage. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 590 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
2018

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Nyd udsigten til den frodige have fra verandaen

Denne lille inn har blot fem værelser og suiter, som er fordelt på det smukke hovedhus og en charmerende træbygning i to etager, som begge daterer sig til slutningen af 1800-tallet. Bygningerne er totalrenoveret og fremstår i dag utrolig indbydende med antikke møbler og malerier i fin harmoni med moderne bekvemmeligheder. Her er kælet for hver en detalje og ikke mindst gæsternes komfort med de skønneste værelser med bl.a. nogle fantastiske himmelsenge, hvor ikke to er ens. Læg dertil en vidunderlig veranda med udsigt til den frodige, grønne have og der er dømt ren afslapning og forkælelse.
 

  • 5 meget store, luksuriøst og individuelt indrettede værelser med bl.a. himmelseng.
  • Værelserne varierer i indretning lige fra pejs, whirlpool og dampbad til køleskab og mikroovn, men fælles for dem alle er den udsøgte opredning.
  • Morgenmaden serveres i den hyggelige spisestue, hvor der dækkes op med hvide duge og blåt porcelæn. Her kan I vælge mellem gourmetmorgenmad og den traditionelle continental breakfast.
  • Vand og hjemmelavede cookies serveres daglig på værelserne.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud