Carson Ridge Luxury Cabins

I skovens dybe, stille ro...

Carson Ridge Luxury Cabins, Carson i Washington State
"Most Romantic Inn" og "Best in the West" er blot et par af prædikaterne på Carson Ridge Private Luxury Cabins og det er fuldt fortjent. Her er rig mulighed for at slappe af og lade op i egen privat hytte i de skønneste naturomgivelser.

Tag på kør-selv-ferie gennem Washington State og kør til Carson, hvor I kan overnatte på Carson Ridge Luxury Cabins med udsigt til Columbia River Gorge. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.140 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo i private hytter omgivet af den flotteste natur

Privatliv, romantik og store naturoplevelser bør være overskriften på et ophold på Carson Ridge Private Luxury Cabins. Her er 10 luksuriøst indrettede hytter med bl.a. håndskårne senge af det rå tømmer, mini-kitchenette, tv, højt til loftet og tilsvarende store panoramavinduer med udsigt til den spektakulære Columbia River Gorge. Læg dertil egen privat terrasse, mulighed for at nyde et glas champagne foran den knitrende ild i pejsen, en tur i spaen, en gang massage, en spadseretur i den landskabelige have eller en tur til et af områdets mange vandfald og idyllen er fuldkommen.
 

  • 10 dejlige hytter i en skøn kombination af rustik indretning og moderne faciliteter.
  • Stort morgenmadsudvalg af bl.a. varme retter som fx crème brulee french toast og oste- og tomatquiche samt lettere retter som hjemmelavet granola, friskbagt brød og årstidens frugt
  • Rig mulighed for udendørs aktiviteter hele året.
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud