Casa Sedona Inn

Tæt på imponerende naturoplevelser

Casa Sedona Inn, Sedona i ArizonaMidt i den mest storslåede natur, men alligevel blot 6 minutter fra den pulserende "uptown", ligger den verdenskendte Casa Sedona Inn i et dejligt fredeligt område af Highway 89 A. Her er afstanden til de imponerende naturoplevelser ikke længere væk end turen ud på den private balkon.

Nyd nogle dage midt i Arizona på jeres kør-selv-ferie gennem Arizona. Vi kan anbefale Casa Sedona Inn, der er et af de stedet, man bare bør opleve. Vores kør-selv-forslag kan også tilpasses jeres ønsker og behov, hvis I ønsker at bo på et eller flere at de udvalgte Distinguished Inns.så I får præcis den USA rejse I har drømt om.

Fra 850 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
2018

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Udsigt til spetakulære bjerge med skiftende røde nuancer

"Best of the Best" og en af "1000 Places to See Before You Die" er blot et par af prædikaterne, der knytter sig til Casa Sedona Inn, og det bestemt ikke uden grund. Placeringen med udsigt til bjergene Thunder Mountain, Chimney Rock og "Baby Bell" Rock med de skiftende røde nuancer i løbet af dagen kombineret den smukt opførte bygning af soltørrede sten, der på naturligste vis falder ind i omgivelserne, fortjener det. Naturen er i bogstaveligste forstand lige uden for døren og kan enten nydes fra de private balkoner, gårdhaver eller den smukke landskabelige have - alt omgivet af de dejligste røde roser. Her er nydelsen absolut i højsædet.
 

  • 16 flotte og veludstyrede værelser i en skøn farverig blanding af indiansk og mexicansk kultur.
  • 2-retters morgenmad serveres daglig udenfor med udsigt til bjergene.
  • Lækkerier, drikkevarer og hjemmelavet Coyote-kager serveres hver eftermiddag i Juniper Garden.
  • Mulighed for selv at medbringe spiritus.
     
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud