Castle Marne Bed & Breakfast

bo i slotslignende omgivelser

Castle Marne Bed & Breakfast, Denver i Colorado
Ægte eventyr og romantik venter jer på Castle Marne i slotslignende omgivelser, der indbyder til et ophold ud over det sædvanlige.

Start eller afslut jeres kør-selv-ferie i Colorado i Denver og bo på Castle Marne Bed & Breakfast midt i Denver. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 735 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Tag på ægte livsnyderferie midt i Denver

Castle Marne Bed & Breakfast ligger i centrum af Denver's City Park nær Capitol Hill med kort afstand til seværdigheder, forlystelser og Colorados store naturoplevelser. Den imponerende bygning stammer fra 1889 og var indtil for få år siden i privat eje. Tidens tand har gennem årene tæret på den engang så pompøse bygning, som i dag er nænsomt restaureret og igen stråler majestætisk med den farverige rosenhave og de rustikke siddeområder. Med husets smukke fremtræden er stedet det oplagte valg for romantiske bryllupper, men også for en ægte livsnyderferie, hvor man overalt fornemmer den historiske tidsånd, der indbyder til ro og afslapning.
 

  • 9 store og forskelligt indrettede værelser og suiter med en skøn blanding af ægte gammeldags charme og nutidens bekvemmeligheder.
  • Alle værelser har en flot udsigt, enkelte har privat balkon med udsigt til solnedgangen, og alle har individuelt indrettede badeværelser med fx whirlpool eller badekar med løvefødder.
  • Hver morgen serveres der en pragtfuld morgenmad, der kan nydes inde og ude, når vejret tillader.
  • Og hvis I rigtig vil forkæle jer selv, kan I på Marne Castle spise en velsmagende 4-retters candlelight-middag, som bliver tilberedt af en lokal mesterkok.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud

Intern kommentar


Castle Marne - Book på deres hjemmeside med Promo code: FDMDEN – vi er stadig sikret de 15% provision