Cliffside Inn

En victoriansk perle et stenkast fra Atlanterhavet

Cliffside Inn, Newport i Rhode Island
Cliffside Inn stammer tilbage fra 1876 og har gennem tiden skiftevis tjent som sommerbolig for de velhavende og prominente og i en kort årrække som privatskole for drenge. I dag har Cliffside Inn gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu som en de fineste Bed & Breakfast Inns i New England.

Rammer kør-selv-ferien Rhode Island, kan I forkæle jer selv med en nat eller to på Hydrangea House Inn i Newport. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.373 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Perfekte rammer for en romantisk ferie for to

Hvad enten man er på udkig efter en afslappende og fredelig ferie eller en romantisk ferie for to, kan drømmen gå i opfyldelse på Cliffside Inn. Gæstfrihed, varme og forkælelse er nøgleordene, og der er da også rigeligt at lade sig forkæle med på Cliffside Inn uden at gå uden for en dør. Værelserne er alle indrettet i den charmerende victorianske stil med antikviteter, et raffineret design og betagende kunstværker - for ikke at tale om moderne faciliteter som whirlpools, dampbade, pejse, store senge med det fineste italienske linned, Ipod lydsystemer og WiFi. Og skulle man alligevel vove sig uden for - så ligger den verdenskendte Cliff Walk med den storslåede udsigt over Atlanterhavet kun få minutters gang herfra.

  • 7 de luxe-suiter, 5 de luxe-værelser og 4 klassiske værelser - alle smagfuldt og elegant indrettet.
  • Omfattende gourmetmorgenmad.
  • Eftermiddagste med årstidens sandwich, scones, tærte, søde sager og andre lækkerier to gange om ugen.
  • Vinsmagning flere gange ugentlig med udvalgte lokale vine.

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud