Dockside Guest Quarters

Det maritime og autentiske Maine

Dockside Guest Quarters, York i Maine
The Dockside er et helt specielt sted, som på fornemmeste vis indfanger essensen af Maines Atlanterhavskyst med naturlig skønhed, overvældende gæstfrihed, storslået udsigt og mulighed for både afslapning og aktiviteter. Midt i al denne herlighed ligger Dockside Guest Quarters i første række mod havet.

Bo i en klassisk New England bolig på jeres kør-selv-ferie gennem Maine. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 570 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Panoramaudsigt over Atlanterhavet

Dockside Guest Quarters ligger helt unikt placeret på en privat halvø med udsigt over York Harbor og Atlanterhavet. Hovedbygningen, en klassisk New England-bolig, er smukt indrettet med antikviteter og maritim kunst. Rundt om bygningen er der en stor veranda, der indbyder til afslapning i den karakteristiske gyngestol med en god kop kaffe, mens man nyder den storslåede udsigt over havneområdet. Indkvartering kan ske i flere forskellige bygninger ud over hovedbygningen langs havet i forskellige værelsestyper. Alle er smagfuldt og individuelt indrettet med panoramaudsigt over havet og egen terrasse. Her er rig mulighed for aktiviteter - her er uberørte strande, gode vandrestier, golf, bådudlejning, kunstgallerier og antikvitetsforretninger.

  • 25 maritimt indrettede værelser med panoramaudsigt over Atlanterhavet
  • Morgenmad i naturskønne omgivelser
  • Frokost eller middag på verandaen med udsigt over York Harbor - en helt speciel oplevelse med havudsigt fra alle borde
  • Omfattende vinkort
  • Hyggelig bar med mulighed for mindre måltider og drikkevarer
Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud